Ne peremo se nešto posebno prije seksa: 10 poluodvratnih navika parova zbog kojih ćete biti sretni što ste single

31/03/2021

“Uvijek si šaljemo slike kakice”, i u druge, užasno odvratne stvari.

Nas nekoliko romantičnih duša iz Cosma doista voli vjerovati u to kako će onaj pravi razumjeti sve vaše neobične, lude pa i grozne navike. Razumjet će ih jer je on vaša druga polovica i samim time je poput vas, a onda će, nakon nekog vremena, na površinu isplivati stvari koje su samo vaše i koje nitko drugi nikad ne bi ni razumio.

U ovom slučaju, te navike, osim što su nama svima potpuno neshvatljive, zvuče toliko odvratno da je obavljanje nužde otvorenih vrata za njih mala beba.

U čast svim odvratnim parovima i kao jedna slamčica nade za one koji kroz život još uvijek koračaju solo, donosimo 10 doista neshvatljivo gnjusnih navika koje nam otkrivaju… pa, oni sami.

1. “Dečko i ja volimo igrati igru u kojoj jedno od nas podrigne, a druga osoba iz mirisa pokuša dokučiti što su posljednje pojeli.”

2. “Obožavam istiskivati prištiće svom dečku. Doduše, njegovi se uglavnom pojavljuju samo na njegovoj stražnjici pa svako toliko skine bokserice i pušta me da uživam.”

3. “Moj dečko i ja uvijek piškimo u isto vrijeme tako što ja sjednem na školjku, a njemu ostavim mjesta kako bi mogao ciljati između mojih nogu.”

4. “Obožavam gristi njegove nokte.

5. “Uvijek si šaljemo slike kakice. Ne, nije nikakav fetiš, ali je kroz vrijeme postala neka naša interna fora.”


6. “Ponekad zaručniku volim pokazivati ogromnu količinu krvi u WC školjci koja izlazi iz mene dok imam mjesečnicu.''


7. “Moj je muž nekoliko puta iskopao nešto iz mojih zubiju i to pojeo.


8. “Dečko i ja redovito jedan drugome kopamo nos i vadimo što god u njemu nađemo.”

9. “Moj muž i ja dijelimo istu četkicu za zube.”

10. “Nisam sigurna da li itko drugi ovo zna/radi, ali ako vaš dragi nije obrezan, njegovu je kožicu na penisu moguće napuhati poput balona. Jesmo li moj dečko i ja to napravili već nekoliko puta? Naravno. Je li još uvijek užasno smiješno? Apsolutno.”


Sara Schmidt

Novo

Komentiraj