Odbijamo vjerovati da je brak kraj uzbudljivog seksualnog života!

15/11/2017

I još 7 gluposti u koje žele da vjerujemo... Mi kažemo ne!

Seks je bolji u mladim godinama. Možda dok smo mladi imamo više energije, no seks i orgazmi su kao vino - s godinama postaju sve bolji.

Nakon sklapanja braka, ljudi se manje seksaju. Zapravo s godinama, pa tako i u braku seks postaje bolji, kvalitetniji, više zadovoljavajući, raznolikiji i češći.

Frajeri mrze seks ako moraju nositi kondom. Nedavna studija je pokazala da kondomi zapravo nemaju nikakvog efekta. Jedna teorija smatra kako frajeri koji se žale da manje uživaju u seksu s kondomom zapravo pate od nekog oblika erektilne disfunkcije.

Prvi seks uvijek je bolan. Ne nužno. Zapravo, gotovo jednako je bolan kao i svaki drugi, a bol je najčešće posljedica nedovoljnog uzbuđenja zbog kojeg ne dolazi do dovoljnog vlaženja ili jednostavno loše tehnike.

Nemoguće je zatrudnjeti korištenjem metode prekinutog snošaja. Ova metoda nije nimalo pouzdano i toplo vam preporučamo da ju izbjegavate u širokom luku, jednako kao i frajere koji se u nju zaklinju.

Većina žena može postići orgazam samo vaginalnom stimulacijom. Nažalost, kod većine žena u priču mora biti uključena i stimulacija klitorisa.

Veliki penis recept je za veće zadovoljstvo seksom. Veličina penisa zapravo je važnija za muškarčev ego nego za ženino zadovoljstvo. A koja veličina je najbolja potpuno ovisi o preferencijama žene.

Afrodizijaci podižu želju za seksom. Oni zapravo ne postoje. Kada je u pitanju učinak namirnica na seksualnu želju, najčešće je riječ o placebo efektu.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj