O čemu mu najčešće lažemo?

15/09/2020

Mislite da su frajeri jedini muljatori? Dobar vic!

Ne, frajeri definitivno nisu jedini koji muljaju. I mi ponekad ne govorimo istinu i da, ponekad lažemo. Ponekad su to one male bezazlene bijele laži, no ponekad su tu i oni trenuci kad su te laži ipak malo veće, kao na primjer onda kad potegnemo temu seksa. Pa... ovoga smo puta odlučile biti potpuno iskrene i priznati vam kojih je to deset laži na koje ste vjerojatno i sami bar jednom pali!

1. Spavala sam s (X) frajera. Možda se ne može sjetiti. Možda je ponekog izostavila, a možda ponekog i izmislila. Želite li čuti istinu, natjerajte ju da svoj broj kaže prije vas kako se ne bi pokušala „prilagoditi“ vašem.

2. Ovo je bilo odlično. Nitko ovdje ni u koga ne upire prstom, da se razumijemo, no ako seks za nju i nije bio ništa posebno, šanse su da vam neće istog trena to i reći. Možda je te večeri doista bio problem u njoj. Želite li istinu, slušajte njezin govor tijela, a ne nju.

3. Nikad te nisam i neću prevariti. Znate koji je broj jedan razlog prekida? Prevara. Točnije, laganje o prevari. Zapamtite, samo zato što ne znate da se dogodilo, ne znači da se nije dogodilo iako ona to misli.

4. Imam (X) kila. Ovako – žene ne lažu o svojoj težini zbog vas. Njihovi razlozi imaju veze isključivo s njima. Nadalje, o svojoj težini ne lažu sve žene, ali razlog je uvijek isti – nesigurne su, voljele bi težiti više ili manje. To je jedna veza u koju se ne biste trebali miješati.

5. Naravno da me možeš nazvati. Ponekad, kad smo s frajerom na spoju i gledamo se licem u lice, teško je reći: „Hm, gle, ne.“ Tek šačica cura uživa u direktnom slamanju srca, dok se mi ostale oslanjamo na to da ćete vjerojatno shvatiti hint kad vam se jednostavno više ne budemo javljale.

6. Bit ću gotova za minutu. Da je vaš posao prije izlaska na spoj obrijati pola tijela, istuširati se, umočiti se u mirišljavu kremu za tijelo, nanijeti 99 precijenjenih kozmetičkih proizvoda, nanijeti nekoliko slojeva šminke, ispeglati kosu i odabrati savršeni outfit u kojemu ćete izgledati seksi, ali ne i droljasto te elegantno, ali ne i uštogljeno, i vama bi trebalo pola dana za pripremu. Zato, čekajte.

7. Ne znam. Ne znamo (ha-ha) hoće li se s ovim složiti sve cure, ali vrlo često kad žena kaže: „Ne znam“, ona itekako zna. Iskreno, žene rijetko ne znaju, a još će teže to i priznati. Zato, ako vam kaže da nešto ne zna, vjerojatno vam samo daje priliku da se dokažete.

8. Ovo je bilo tako ukusno! Ako ste kuhali, doista nam nije bitno kakvog je okusa. Mi ćemo vam reći da je fenomenalno i pomirite se s tim.

9. Dobro sam. Oh da, ta prekrasna ultimativna laž. Žene su emocionalna bića i ponekad se uzrujamo. Možda zato što je naš Ovan u vašoj Veneri, možda zato što smo dobili promaknuće na poslu i umiremo od straha ili možda zato što smo u onom raspoloženju. Kako ćete znati? Hm, sretno. Jedini savjet koji imamo je – slušajte.

10. Bilo je na popustu! Nije. Pomirite se s tim.

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj