Novi smartphone dodatak savršen za veze na daljinu

10/01/2017

Sada nas i službeno više apsolutno ništa ne može iznenaditi...

2017. godina već samim svojim početkom djeluje obečavajuće za sve one zaljubljene u osobu od koje ih dijele deseci, stotine i tisuće kilometara, budući da je izumljen smartphone dodatak koji će im omogućiti određenu vrstu fizičke intimnosti. Recimo... Zahvaljujući tehnologiji i njezinom neprestanom razvoju, sada imamo i prvi odašiljač poljubaca, odnosno Kissinger (kiss + messenger).

Kissenger osjeća vaš poljubac i prenosi realističan osjećaj ljubljenja vašem partneru u stvarnom vremenu, pojasnili su znanstvenici iz Imageneering Laba s londonskog sveučilišta. I sami ćete osjećati pritisak na vašim usnama kada vam partner uzvrati poljupce! Slatko, ili?

1
Trenutačno je download aplikacije koja dolazi uz Kissinger omogućen samo vlasnicima iPhone uređaja, ali ne vlasnicima modela iPhone 7 budući da se zamjenske 'usne' vašeg partnera uključuju u otvor za slušalice kojeg posljednji model iPhonea nema. Umiremo od želje da doznamo kako vama ova ideja zvuči i biste li koristili ovaj dodatak da svoju vezu na daljinu učinite što podnošljivijom.Photo credit: Instagram/chkopistan_lovers, detourstv; wired.it

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj