Novi dejting trend na pomolu

10/01/2019

Vrijeme je da se zapitatate - ako vam u biografiji na Instagramu nije označena bolja polovica, jeste li vi uopće zajedno?

Potreba da se pohvalimo svojim najnovijim ljubavnim ulovom seže daleko u prošlost. Sjećate li se onih djevojaka, koje su nosile lančiće s imenom ili inicijalima svog odabranika? Ili onih dečkiju koji su imali tetovirano "Marija" ili "Ana" na ruci jer su sa 17 mislili da će njihova prva ljubav biti vječna? 

Malo manje davno, svi smo na Facebooku imali onaj jedan par koji bi stalno prekidali i mirili se pa nas redovno obavještavali na News Feedu (ponekad i po više puta dnevno) jesu li sada u ljubavi ili ratu.

Sada su se izgleda svi oni našli na nekoj tajnoj konferenciji i odlučili prebaciti cijelu stvar na Instagram. Ime ovog novog trenda je "Relationship Tagging", a sve što trebate napraviti je označiti svoju bolju polovicu u biografiji na Instagramu. 

Malo je reći kako su mišljenja oko ovog "novog" trenda podijeljena. Dok neki to osuđuju, smatrajući kako su razlog tome vlastite nesigurnosti i kompleksi, drugi smataju kako je naprosto prirodno svoju sreću dijeliti s drugima.

Prepuštamo vam da sami za sebe odlučite je li "Relationship Tagging" za vas ili ne, ali ako se odlučite na to, barem razmislite hoće li vaša priča potrajati ili ćete uskoro trebati smisliti novi način da sami sebe definirate.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj