Dosta vam je biti druga žena? Vrijeme je za konačni rez!

11/06/2021

Nitko ne želi biti druga violina, ali puno nas u takvoj vezi završi nadajući se kako je samo pitanje trenutka kada ćemo postati jedina. Teška je to situacija. Pogotovo ako frajer bez kojeg ne možete nije samo u vezi, nego je i oženjen. Postoje načini da se s time dobro nosite iako bi bilo najbolje izaći iz takvog odnosa i pronaći nekoga kome ste uvijek na prvome mjestu.

Suočite se s istinom

U situaciji kada ste druga žena zaista je teško sagledati stvari realno. Niz pitanja morate sami sebi postaviti. Hoće li stvarno ostaviti curu? Zašto to još nije učinio? Hoće li ostati sa ženom? U većini slučajeva frajeri žele sve što im život pruža i trudit će se da sve ostane isto. Žele i brak ili vezu i djevojku sa strane.

Otkrijte što vas zanima

Ne mora svaki trenutak biti posvećen njemu. Pronađite hobi koji će vas ispuniti. To doista može biti bilo što - slikanje, pisanje... Usredotočite se na takve aktivnosti, neka vas potpuno okupiraju. Bolje ćete iskoristiti vrijeme nego da samo razmišljate gdje je, s kim i što radi.

Stručna pomoć

Nije sramota priznati da imate problem. To što ste se našli u ljubavnom trokutu možda je znak da iza toga stoje određeni osjećaji kojih niste ni svjesni. Pronađite uzrok i riješite problem.

1

Tajnovitost

Tipično za ovakve veze je da druga žena šuti i nikome ne priča o tome što joj se događa. Boji se da njegova obitelj ne sazna i da se ne pokrene lavina. Ako držite sve u potpunoj tajnosti, zaista zaslužujete bolje. Možda je vrijeme da progovorite i prekinete začarani krug. Vama bliski ljudi će vas saslušati i sigurno vas neće osuđivati.

Potpora

Jasno vam je da je vrijeme za konačni potez? Skupite sve raspoložive snage. Prijatelji i obitelj bit će tu za vas. Samo ih morate zatražiti, a vjerojatno će biti presretni što ste odlučili otpiliti gospodina.

Pomisao na prekid

Ona bi neprestano trebala biti u vašoj glavi. Možda ga volite i vjerojatno ćete prvih nekoliko mjeseci biti u golemom bedu, ali shvatit ćete vrlo brzo da zaslužujete bolje od tajne veze i život će vam se nakon toga promijeniti nabolje.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj