Ne trebate kopirati porno filmove niti biti njegova domina da biste mu otkrili svoju divlju stranu!

15/09/2021

Sve što trebate je nekoliko seksi oružja i zabava u krevetu (i izvan njega) vam je zagarantirana...

1. Maskirajte se

Odaberite neki lik (medicinska sestra, francuska sobarica, policajka, popis je jako dug), zgrabite kostim i iznenadite ga. Na taj način ćete se predstaviti kao netko drugi i time se riješiti svoje vlastite nesigurnosti. Kad dotjerani sudjelujete u ovoj igri možete reći i napraviti bilo što, iako to inače nikad ne biste napravili.

2. Predigru započnite ranije

Razmjenjujte seksi slike i poruke tijekom dana o tome što ćete raditi jedno drugome navečer kad dođete doma, to će dodatno pojačati iščekivanje. Kad se napokon vidite bit ćete spremni odmah skinuti svoju odjeću. Seksi poruke su odlična stvar za podgrijavanje strasti, samo ih oprezno šaljite da ne stignu na krivu adresu, a u slike nemojte uključiti svoje lice, tako da ako nekako i procure neće vas prepoznati.

3. Mijenjajte mjesto

Seks u vašem krevetu uvijek u približno isto vrijeme, malo dosadno, zar ne? Iste poze na nekom drugom mjestu mogu biti puno uzbudljivije. Zato najbolje da zgrabite svog frajera i otkačeno se poseksate na otvorenom. Ako vam je to previše, seksajte se u drugoj sobi ili na podu, stolu u kuhinji ili u kupaonici.

4. Snimajte se

Snimanje vas i vašeg frajera u akciji dodatno će vas potaknuti i uzbuditi, vaš seks ćete podići na potpuno novu razinu. Saznanje da ste pred kamerom izvući će ono najbolje iz vas.

5. Inicirajte seks

Nemojte uvijek čekati da vaš frajer inicira seks, iznenadite ga čim ga vidite. To se možda ne čini kao velika stvar, ali činjenica da vi preuzimate uzde dodatno će ga napaliti. Dodati malo avanture u spavaću sobu ne mora uključivati neke velike promjene, tako da samo preuzimanje inicijative može pokazati vašu divlju stranu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj