Ne, ovo ih ne privlači (iako vi mislite drugačije)

31/01/2018

Ovo su stvari koje im nisu ni upola važne koliko vi to mislite...

Privukli ste vi njega, privukao je on vas, počeli ste nešto petljati, krenuli s dejtanjem, a sada su oni dani električno snažne kemije s početka odnosa već iza vas.

I sada, baš kao što vi proučavate njega, i on proučava vas. I dok smo mi žene sklone vjerovati kako su frajerima bitne sve one stvari koje su bitne i nama samima, realnost je potpuno drugačija. Ovo su stvari koje im nisu ni upola važne kao što mislite.

Izgledate li poput supermodela. Muškarci su svjesni da je većina modela u bikinijima koje vide u magazinima fotošopirana do bola. Kada biraju djevojku, žele da bude seksi, ali i stvarna.

Koliko je žena uredna. Sviđa im se ako njihova odabranica drži do reda u kući, ali kada su u vezi s nekim tko je pretjerano uredan, postaju nervozni. Netko tko će im konstantno govoriti kako moraju skupljati svoje stvari i pospremati ih na svoje mjesto nije im nimalo privlačan.

Interes za njegove hobije. Mnogi muškarci slobodno vrijeme doživljavaju kao bijeg iz stvarnosti i druženje s prijateljima koji imaju iste interese. Ako žena poželi sudjelovati u tome, to ga može prestrašiti. Pomislit će da mu želi oteti taj mali bijeg iz svakodnevice.

Fotografija Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj