Naučite po kratkom postupku pročitati zaslužuje li vaše vrijeme

19/09/2019

Vrijeme je dragocjeno. Baš zato je od životne važnosti ne rasipati ga bezveze...

1. Osluškujte što vam govori njegovo tijelo. Okrene li kukove direktno prema vama, malo se nagne i nema prekrižene ruke, znači da je samopouzdan, ali i da se definitivno pali na vas. 

2. Nemojte samo šutjeti. Ako započne razgovor, prihvatite ga, kratko popričajte i čekajte njegovu reakciju. Razveže li jezik, znači da je zainteresiran…

3. Obratite pažnju na vlastite osjećaje. Porazgovarajte s njim, a potom se nakratko vratite svome društvu. Ako osjetite da ste bolje volje, znači da ste “kliknuli”!

4. Ne vjeruj onome koji puno laska... Ako nakon jedne minute počne tvrditi da ste prava žena za njega i da osjeća povezanost s vama, bježite! On vas želi – ali samo za jednu noć.

5. Bježite od egocentričnih monologa. Počne li govoriti isključivo o sebi, to je znak da ćete uglavnom to slušati sljedećih nekoliko sati! A vjerojato i većinu ostalog vremena odlučite li mu dati šansu.

6. Za kompliment uzvratite istom mjerom. 
Ako vam da iskreni kompliment, vrijedan je nastavka upoznavanja. Kako ćete znati da ne mulja i laže? Reći će nešto o vama što se ne vidi iz aviona. Dajte mu vremena da vas detaljnije analizira…

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj