Natjerajte ga da se zaljubi i kad to ne želi

02/04/2018

Mi znamo neke trikove kako osvojiti i najvećeg igrača...

Jasno i glasno kažite što želite. Da bih do kraja bio zadovoljen i zadovoljan u krevetu, mora znati da je i njegova part­nerica zadovoljena. Zato nemojte šutjeti, glumatati, cenzurirano uzdisati ili ponavljati glupe fraze koje ste čule u pornićima nego im recite – što vam se sviđa, što ne, što biste voljeli da vam rade u krevetu. Svaka vagina je drukčija pa i najiskusniji muškarac ponekad treba malo navođenja kako bi vam osigurao užitak.

Kada ga oralno zadovoljavate, ne izbjegavajte pogled. Ako frajerima nešto smeta, to je kad žena tijekom oralnog seksa ne podiže glavu ili stalno prebacuje kosu preko lica. Jeste li se zapitali zašto vam on svako malo odmiče kosu dok ga zadovoljavate. Želi vas vidjeti. Iako je zbog “tehničkih poteškoća” tijekom oralnog seksa prilično nezgodno uspostaviti kontakt očima, muškarce to napaljuje. “Umjesto da ne podižete glavu dok on ne svrši, s vremena na vrijeme pogledajte u njegovu smjeru te mu uputite prodoran i požudan pogled.

Budite vi ta koja će predložiti analni seks. Čak i ako sve ostane samo na razgovoru, ideja će ih napaliti. Mnoge su žene znatiželjne i voljele bi isprobati analni seks, ali se ne usude prve pitati ili započeti takvu seksualnu igru jer se boje što će partner pomisliti o njima. Sve najbolje. Takva ih inicijativa može samo oduševiti jer su svjesni da je analni seks nešto što žena neće poželjeti sa svakim ili često. Shvaćaju to kao privilegij.

Ubacite faktor izenađenja. S vremena na vrijeme pokažite svom partneru da ga želite. Zaustavite lift na deset minuta kad se vraćate kući u sitne sate, prođite mu nogom po bedrima dok u restoranu čekate račun ili ga povucite sa staze za trčanje u obližnju šumicu. Život je prekratak da biste bile bojažljive i plahe.

Nemojte misliti da njega ljubav ne zanima. Ako mislite da frajere koji često mijenjaju žene ne zanima ljubav, varate se. Samo su izbirljiviji i treba im dulje da se odluče na "obavezu."

Fotografija Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj