Najzabavnije seks aplikacije

09/01/2019

Već smo se navikli da postoji aplikacija za sve, a ovo je naš izbor onih s kojima se možete zabaviti u krevetu ili naučiti nešto novo.

Shake! Spice Dice 3D

Igra je jednostavna: Protresite mobitel ili dotaknite ekran i onda ostvarite što su vam zadale kockice. Prva kocka označava radnju, druga dio tijela, a treća je bonus.

Juicebox

Ova vam aplikacija omogućava da anonimno postavite pitanja stručnjacima za seks i veze. Neke od tema o kojima se možete educirati ovom aplikacijom su: prevencija neželjene trudnoće, problemi u vezi, seksi igračke, intimno zdravlje, tjeskoba i zadovoljstvo.

SexPositive

Još jedna aplikacija, koja brine o vašoj seksualnoj edukaciji. Ova je zamišljena kao igrica s kolom sreće te predstavlja zabavan način za učenje o seksu, odnosima i vlastitom tijelu.

Sex Stories - Secrets erotic

Čeka vas više od 1000 erotičnih priča, razvrstanih po žanrovima kao što su romantika, grupni seks, dominacija itd. Nove će vam se priče pojavljivati svakog dana, a možete i sami napisati priču i podijeliti s drugima.

69 Places

Kao što ste mogli pretpostaviti, ova vam aplikacija predlaže mjesta za seks, a cilj vas i vašeg partnera je doći do 100% u svim kategorijama. Neke od ponuđenih su "U kući", "Prijevozna sredstva" i "Na otvorenom".

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj