8 stvari koje otkrivaju frajera uz kojeg se želite skrasiti zauvijek!

30/09/2021

Možda još uvijek niste sigurni je li on onaj pravi, no ovaj će vam maleni vodič pomoći da odagnate sve sumnje...

1. Njegovo prisustvo svaku situaciju čini zabavnom. Uz njega je zabavno i zaglaviti u banci, ili u prometnoj gužvi. Koliko god situacija sama po sebi bila grozna, samo njegovo prisutvo odmah uljepša stvar.

2. Zna za sve vaše mušice i svejedno ste mu zanimljivi i neodoljivi. Koliko god se vaši rituali drugima činili blesavi, besmisleni ili jednostavno luckasti, njemu su prvenstveno simpatični jer on vas voli u kompletu sa svim vašim ludorijama.

3. Uvijek je ljubazan prema vama. I gotovo da vam nikad ništa ne zamjera.

4. Poznajete i volite sve njegove prijatelje. A i njegovi prijatelji vole vas. Zamislite samo da se vi i njegovi prijatelji međusobno ne možete smisliti. Iako niste u vezi s njegovim prijateljima, međusobne netrepeljivosti bi njega stavile u poprilično nezahvalnu poziciju.

5. Potiče vas na napredak. Uopće nije bitno da li napredujete na poslovnom planu ili se jednostavno razvijate kao osoba i napredujete u onom što volite i što vas opušta. Poanta je da vas on uvijek tjera naprijed i da ste zahvaljujući njemu svakim danom sve bolja osoba.

6. Uz njega se osjećate kao najpoželjnija žena na svijetu. Njemu nije problem podsjetiti vas kako predivno izgledate, šapnuti vam koliko ga palite, iskazati vam svoju ljubav kad god to smatra potrebnim i poželjnim.

7. Misli na vaše potrebe i želje. Bilo da odlazi do dućana, grada ili kafića, uvijek se sjeti pitati vas (naravno, ako slučajno niste s njim) želite li da vama donese nešto.

8. Poštuje vašu privatnost i potrebu za slobodnim vremenom. Iako vas voli najviše na svijetu, on shvaća da ponekad želite ostati sami i uživati u 'ženskim stvarima', što god one bile.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj