Najpopularnije poze i što govore o vama

28/03/2018

Osobe koje vole klasični položaj nježne su, pažljive, smirene i vole igrati na sigurno...

Klasična misionarska poza. Voli li netko taj položaj, to ne znači da nije kreativan i da je staromodan. Osobe koje vole klasični položaj nježne su, pažljive, smirene i vole igrati na sigurno. Muškarci koji preferiraju misionarski položaj vole gledati vaše tijelo i vole čitati s vašeg lica rade li sve kako treba - da biste vi uživali! Naravno da ga možete s vremena na vrijeme podsjetiti da postoje i drugi položaji, ali misionarski nije uopće loš!

Poza u kojoj ste vi gore. Ovaj je položaj obrnut od prethodnog u smislu dominacije. No, to ne znači da želite uvijek dominirati: mnoge žene tvrde da u tom položaju najlakše mogu doći do orgazma. Ako mu odgovara da svaki put fino leži dok vi sve radite, to znači da se ulijenio, što nije baš dobro. No, ako voli da se malo „poigra", pa promijeni položaj, znači da je maštoviti avanturist kojemu je stalo do dobrog seksa.

Spoon sex. Žene vole osjetiti toplinu tijela muškarca iza sebe, što im daje dodatni osjećaj bliskosti. No, i mnogi muškarci žele da ih zagrlite nakon seksa. Ponekad je to znak da i dečki traže bliskost, ali i da su nesigurni zbog nečega.

Doggy. Voli li on napadati straga, znači da je dominantan lik. I vi možete uživati u ovom položaju, ali se i povremeno osjetiti isključenom. Neke su žene čak izjavile da osjećaju nesigurnost jer pseći položaj ne otkriva da vas partner poštuje: ne postoji kontakt očima, ne vidite govor tijela pa je izražen samo njegov poriv za dominacijom. Ako konstantno inzistira na psećem položaju, možda biste trebali porazgovarati s njim (naravno, osim ako vas pali njegova dominacija).

Photo credit: Profimedia

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj