Najočitiji znakovi da je on apsolutni gubitak vremena!

30/09/2019

Priznajte sami sebi istinu i za vaše i za njegovo dobro...

Bio bi čovjek iz vaših snova kad bi samo... Postoji li hrpa stvari koje na njemu želite promijeniti, radije odustanite odmah od veze. Promijeniti ga nećete jer on nije vaš projekt, nego formirana ličnost, a prekidom na vrijeme samo ćete se poštedjeti nerviranja i patnje.

Uvijek postoji nešto što je važnije od vas. Ako su vašem dragom važniji njegovi prijatelji, roditelji, bivša cura, kućni ljubimac ili bilo što drugo od vas, razmislite o tome što radite s njim. U redu je ako se ponekad dogodi da odgodi sastanak s vama zbog nečega ili nekoga, no ako konstantno zanemaruje vaše želje, potrebe i dogovore, i to posstane obrazac ponašanja, ne piše vam se dobro.

Imate osjećaj kao da to niste vi kada ste u njegovom društvu. Ako vas veza s njim tjera na bilo kakav oblik ponašanja koji vam se ne sviđa, niste jedno za drugo. Možda zbog njega nikako da sredite svoj život, izbjegavate prijatelje, dopuštate da vam on određuje kako ćete i s kim provoditi svoje vrijeme, tjera vas na stvari koje vam nisu po volji... Sve su to znakovi za uzbunu!

Imate potpuno različite stavove o važnim životnim pitanjima. Ne mislimo na omiljeni film, mjesto za izlazak ili nešto slično. Mislimo na razlike u mišljenju koje se tiču ozbiljnih životnih tema. Ako vi na primjer jedva čekate brak i djecu, život u inozemstvu ili u nekom točno određenom gradu, a on ima potpuno drugačiju viziju života od vaše, vjerojatno nećete potrajati.

Zavoljeli ste ga, ali vam se zapravo ne sviđa kao osoba. U početku veze sve će vam se činiti idilično, no ako dođe vrijeme kada vam bude stalo do njega, ali svakodnevno budete primjećivali hrpu malih i velikih stvari koje vam se kod njega ne sviđaju, to je jasan pokazatelj da vas dvoje možda i nemate budućnosti.

Nikako se ne slaže s vašim prijateljima i obitelji. Naravno da se ne moraju obožavati, ali ako svako zajedničko druženje eskalira u svađu ili rezultira napetošću koja se može rezati nožem, razmislite želite li i dalje biti s njim.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj