Najiritantniji savjeti za single dame!

17/01/2019

Ako ste (dugo bili) single, sigurno ste svaki čuli milijun puta...

'Jesi li isprobala Tinder? Danas su svi gore!' Naravno da ste isprobali, i vidjeli toliko bezvezarija da ste odlučili jednostavno više ne gubiti vrijeme.

'Jednostavno izlazi na sve moguće spojeve na koje možeš i zabavljaj se!' Da, izlazite na sve moguće dejtove, ali teško da bi se to moglo nazvati zabavom.

'Zar te nitko od prijatelja ne može upoznati s nekim?' Naravno da može, mogla bi i ti na primjer, za početak!

'Pusti da ljubav pronađe tebe.' Da, poput uspavane ljepotice ćete čekati da se na vašem pragu pojavi čovjek vaših snova. Jer eto, oni nalijeću čim vi odvratite pozornost s ljubavi. 

'Previše si izbirljiva.' Naravno da jesam, ne zadovoljava me samo to da je muško i da ima puls. Normalno da imam kriterije.

'Radije se posveti nekom hobiju.' Ovo je čak poprilično ok savjet. Jest da ćete biti single, ali ćete si barem znati isplesti šal i dekicu.

'Nema šanse da upoznaš nekog normalnog frajera u klubu.' Da, puno je veća vjerojatnost da ćete ga upoznati na nekoj od društvenih mreža i da će vas očarati svojim kupaonskim selfiejem.

'Možda bi na neko vrijeme trebala prestati s dejtanjem.' Ovaj je 'savjet' otprilike ravan onome da nekome tko mašta o poslu iz snova predložite da nekoliko godina bude nezaposlen.

'Zašto si toliko opterećena pronalaženjem srodne duše? Postoje puno veći problemi u svijetu...' Nije da ste u stanju riješiti neke svjetske probleme, a osim toga, vaša vam je sreća najbitnija. A ljubav je sreća.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj