Najbolji seks je onaj koji kreće s dobrom predigrom

30/09/2020

Imamo nekoliko fantastičnih ideja koje vrijedi isprobati!

Igrajte se s pozicioniranjem
Raspoloženje tijekom predigre ovisi o tome kako pozicionirate svoja tijela. Ako vi želite biti glavni, sjednite na njega i omotajte noge oko njega tako da ga ljubite odozgo. Želite da on preuzme vodstvo? Stanite, a on neka vas obrgli rukama i ljubi. Seksi ležeća opcija je poza 'žlice' – gurnite svoju guzu u njegovu zdjelicu i prepustite se poljupcima.

Osjetite njegov dah
Postoji nešto jako senzualno u trenutku kad osjetite partnerov dah na svojim usnama. Lagano dotaknite usnama njegove i pustite da mu se dah zadrži na vašoj koži.

Mijenjajte pokrete
Mijenjanje tehnike povećava uzbuđenje zato izmjenjujte različite pokreta usnama: Povucite jezik naprijed i nazad između njegovih usana Zavrtite jezik oko njegovog, zatim uzmite njegov jezik u svoja usta i sišite ga kao što biste njegov penis. Nježno grickajte njegovu donju usnu.

Osjetite ritam
Kako biste osjetili strastven poljubac pun emocija, stavite ruku na njegovo srce i ljubite se u ritmu s kucanjem njegovog srca.

Uključite ruke u akciju
Ljubljenje se ne odnosi samo na usne, budite kreativni i s rukama. Zavodljivo se igrajte s njegovim prstima kao da se igrate s penisom, stavite ih u usta i strastveno ližite dok ga gledate u oči.

Ne zaboravite uši
Prislonite usne na njegovo uho i šapćite mu koliko jako ga želite u sebi i što biste mu napravili. Čak i samo stenjanje može biti dovoljno da ga raspametite.

...i oči
Ovo možda zvuči čudno, ali parovi često zanemaruju kontakt očima za vrijeme seksa. To je najbrži i najlakši način da se pojača strast u krevetu.

Istražite mu tijelo usnama
Pružite mu poljupce na najosjetljivija područja na tijelu. Neka vam se usne zadrže na njegovoj ključnoj kosti i na mekom dijelu kože ispod pazuha. Uši su još jedna osjetljiva točka: ljubite mu i grickajte ušne resice i lagano jezikom prođite kroz po cijelom uhu.

(Ne)oralni seks
Sada zagrijte situaciju tako da se spustite dolje. Ljubite mu testise, bedra, donje trbušne mišiće, perineum...sve osim penisa. Pojačajte napetost tako da ćete mu dopustiti da osjeti samo vaš obraz i dah na svom penisu.

Orgazmičko ljubljenje
Probajte ovaj super trik: Svaki puta kad svršite poljubite ga strastveno i polagano. S vremenom, oboje ćete izgraditi nove neuronske puteve koji će povezivati orgazam s dubokim, strastvenim poljupcem. Nakon nekog vremena, čak i samo poljubac će vratiti vašu memoriju u stanje blaženstva.

Preskočite predigru...
I neka ljubljenje bude glavni događaj. To je snažan, zabavan način povezivanja, ali mnogi parovi ga koriste samo kao uvod u seks, što znači da ako niste raspoloženi za seks, propustit ćete i uživanje u ljubljenju. Dajte mu francuski poljubac umjesto puse u obraz kad dođete s posla, ljubite se dok gledate film na kauču ili si priuštite spontani strastveni poljuac tijekom šetnje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj