Dejting guru otkriva najbolje savjete za flertovanje

04/12/2018

Primijetili ste ga na drugom kraju bara... no kako privući njegovu pažnju? Dejting guru Matthew Hussey otkriva vam sve korake igre zavođenja

USREDOTOČITE SE NA NJEGOVO DRUŠTVO, A NE SAMO NA NJEGA
Velika je vjerojatnost da dečko na kojeg ste bacili oko nije izišao sam nego mu leđa čuva hrpa frendova. Usredotočite li se na razgovor s ostatkom njegova društva, imate puno veće šanse za upoznavanje nego da provedete pola noći smišljajući kako ga izdvojiti iz krda. Uostalom, znate kako je rekla Elaine iz serije 'Seinfeld': “Danas uloviti dečka to je kao da pokušavate uhvatiti vjevericu. Jedan pogrešan nagli pokret i zbrisat će za čas.”

GLEDAJTE GA U OČI 10 POSTO VIŠE OD SVIH OSTALIH U NJEGOVU DRUŠTVU
U našoj je prirodi uspostavljati intenzivnije i dugotrajnije poglede s osobama koje nam se ne sviđaju jer je jednostavno manji pritisak i nismo prestrašeni. Upravo zato učinite suprotno! Tijekom razgovora s njegovim društvom nastojte njega gledati značajnije i dugotrajnije. Njegovi prijatelji neće se osjećati zapostavljeno, no on će podsvjesno osjećati povezanost s vama.

DAJTE MU DO ZNANJA DA VAS JE PRIVUKAO FIZIČKI
Ako je on najbolje odjeven u svome društvu i ako vas njegovi prijatelji pitaju za mišljenje o nečemu, našalite se i recite primjerice: “Moram vjerovati njegovu mišljenju jer je jedini koji nosi sako.” Tako ćete na trenutak svjetla reflektora usmjeriti prema njemu i dati mu do znanja da ste ga primijetili.

UBACITE MU BUBU U UHO
Ako neki od njegovih prijatelja pokazuje zanimanje za vas, jednostavno mu recite: “Tvoj prijatelj je tako sladak!” Ne samo da ćete vrlo jasno i glasno dati do znanja tko vas zanima nego je i velika vjerojatnost da ćete i sami upecati kompliment kojemu se nadate. I ne, nemojte ni u ludilu dok ste u društvu buljiti u mobitel jer ćete odavati nesigurnost i nipošto nemojte svima koje ste tek upoznali slati zahtjeve za prijateljstvo.

NE PODCJENJUJTE MALENE DODIRE
Kada, primjerice, krenete na toalet, nježno mu dotaknite ruku dok prolazite pokraj njega. Time ćete mu suptilno, ali poprilično jasno dati do znanja da ima dopuštenje situaciju povesti u smjeru u kojemu želite.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj