Nabildajte mu... ego, tako će vas više željeti. Neka svojim... samopouzdanjem para oblake!

07/04/2021

Uz ove će trikove njegovo samopouzdanje zaparati oblake!

Recite njegovo ime

Možda mislite kako je najbolji način reći "O dragi!" kako biste mu na adekvatan način prenijeli da je odličan u krevetu. Međutim, da bi on osjetio kako ste potpuno očarani, morate reći njegovo ime sada i kasnije. Nemojte to stalno ponavljati, jer ćete biti kao ptičica na grani, ali ako on to čuje s vremena na vrijeme stimulirat će mu ego, kao usotalom kad i on izgovara vaše ime. Svaki frajer se osjeća privlačnijim, ako je žena fokusirana na njega.

Hvalite njegove slabe točke

Svaki frajer, koliko god se činilo da ima savršeno tijelo, ima u svojoj glavi neke nedostatke, najčešće su to bicepsi, trbuh ili guza. Zato mu udijelite komplimente namijenjene tim područjima, kako biste mogli započeti sa strastvenim igricama.

Uzmite vremena

Uvijek je dobro produžiti predigru i istražiti njegovo tijelo, dodirivati i ljubiti ga na mjestima, koja obično propustite. Svaki frajer će se osjećati više seksi, ako si uzmete više vremena za uživanje s njim. Osim toga sa frajerima treba podijeliti ono što volite, jer ćete si nakon toga svaki put nastojati maksimalno ugoditi.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj