Muškarac napao djevojku zbog Snapchata?

04/08/2016

Policija je pronašla pretučenu djevojku kako se udaljava od svoga stana nakon što ju je dečko brutalno istukao...

Odessa American je prenijela kako je 30-godišnji Jason Gregg uhićen prošle subote nakon što je navodno brutalno pretukao svoju djevojku u njezinom stanu. Par je prvotno bio zajedno vani i plesao, a kada su došli doma i kada je Jason vidio svoju djevojku na Snapchatu s njezinim prijateljem iz Australije, navodno je podivljao i brutalno ju pretukao.

Teksaška policija zaustavila je u 3,30 ujutro uznemirenu ženu koja je ubrzavala bježeći od stana u kojem se napad dogodio, a policajac koji je bio u to vrijeme na dužnosti izjavio je kako mu je iste sekunde kada ju je vidio bilo jasno kako nešto nije u redu, a zatim je primijetio i kako joj krv curi niz lice.

Žrtva je rekla kako je iz stana pobjegla kako bi pustila Jasona da se smiri i da je svađa među njima jako brzo eskalirala. Kada ju je Gregg navodno počeo gušiti i kada ju je gurnuo u ormar, počela je vrištati. Navodno ju je ušutkavao prekrivajući joj nos i usta zbog čega nije mogla disati. Na kraju je ipak odlučio pustiti ju, nakon čega je ona pobjegla te naposljetku završila u bolnici na saniranju zadobivenih ozljeda.

Iako je nakon što je prvotno uhićen Gregg pušten na slobodu nakon plaćanja 75000 dolara jamčevine, protiv njega je podignuta optužnica za kazneno djelo teškog napada s posljedicom nanošenja teških tjelesnih ozljeda. Ovoga puta zbog Snapchata, idući put zbog tko zna čega...

Photo credit: Ector County Detention Center/Snapchat

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj