Možda je samo zaluđen, ali doznali smo i kako to izgleda kada muškarac stvarno zavoli

05/05/2021

Istražili smo kako izgleda zaljubljivanje u muškom dijelu svemira...

Muškarci često djeluju kao komplicirana bića no, na kraju ljubavne balade, možda ih i nije toliko teško shvatiti. Kako biste bili sigurni jeste li mu baš vi u mislima i što mu se sve mota po glavi, trebate dobro čitati njegove znakove kako biste najlakše došli do formule uspjeha. Kada je zaljubljivanje frajera u pitanju, treba razlikovati tri faze razvoja njegovih emocija prema vama - zaluđenost, zaljubljenost i potpuno predavanje koje biste željeli.

Kada je zaluđen vama i vašom prisutnošću, pokazat će to dodirivanjem vlastitih usana, čestim provjeravanjem kose rukama ili eventualnim nježnim dodirama kako bi vam bio bliže. Primjetit ćete i kako je u vašoj blizini nemiran i kako se stalno vrpolji.

Zaljubljenost je lako dokazati! Duboki pogledi koje vam upućuje, kao i učestalo dodirivanje i želja za vašom pažnjom, njegovi su znakovi da vam se polako, ali sigurno predaje.  

Uskoro slijedi i potpuna predaja koja najčešće uključuje aposlutno oponašanje vašeg govora tijela što znači da se ponaša poput malenog psića. Uvijek je tu negdje oko vas, dugo vas gleda i otvoreno pokazuje koliko uživa u vašem društvu, pogledima, dodirima. I sve dok ovakvo ponašanje traje, možete biti sigurni da je samo vaš!

Mia Elliott

Novo

Komentiraj