'Moja žena misli da radimo na bebi, a ja je namjerno držim u zabludi!'

02/06/2021

Moramo priznati da nam je teško shvatljivo kako žena može ne znati neke osnovne stvari, ali ovakvo ponašanje njezinog supruga apsolutno je nedopustivo!

Jesmo li jedini koji vjerujemo kako je jedino ispravno reći 'želim da imamo djecu, samo ne još'? Ipak, očito neki ljudi razmišljaju na potpuno drugačiji način. Kao na primjer ovaj suprug koji je svoje priznanje podijelio na Redditu:

U kasnim sam 20-ima. Moja supruga je još uvijek u ranim 20-ima. Trenutno nemamo djece, imamo dva psa i u braku smo tek 7 mjeseci. Moj prvotni plan bio je dvije godine biti u braku i učvrstiti se na našim poslovima koji su prilično novi, a zatim početi pokušavati imati djecu. Zaista ih želim i izrazio sam joj svoju zabrinutost, ali ona ne želi čuti ništa od toga. Stalno priča o prijateljicama koje su rodile, koje su trudne, koje pokušavaju... Ukratko, ona želi dijete.

Izlazili smo ukupno tri godine prije nego što smo se vjenčali. Prve dvije bile su seksualno najuzbudljivije u mom životu. Moja je supruga nevjerojatna u krevetu i to se nikada nije libila pokazati. Nakon što smo se zaručili, stvari su se malo usporile i nije više bila toliko žestoka, iako je seks i dalje bio dobar. Sada kada smo u braku, ona ne želi seks gotovo uopće, osim ako ne pokušavamo napraviti bebu. Ako kažem da želim seks, ili krenem s predigrom, ona me odgurne ... ali ... ako kažem, "hej, idemo probati napraviti tu bebu!", u trenu postaje ona stara.

Moja je žena jedna od onih koja misli da će, ako momak ejakulira unutar žene, zatrudnjeti bez obzira na sve. Nije znala za ovulaciju i plodne dane pa me, nakon što je saznala za to, zamolila me da skinem aplikaciju Flo i pratim njezine cikluse. Učinio sam to, ali izmanipulirao sam cijelu stvar. Kad misli da ima ovulaciju, zapravo je nema i šanse da zatrudni su male.

Ponekad joj kažem da joj se ovulacija bliži za nekoliko dana, i da bismo trebali početi rano. Imamo ludi seks 3-4 dana zaredom, a onda ništa dok ona zapravo ovulira. Ja sam loša osoba. Na kraju ću joj napraviti dijete. Samo ne tako skoro.

 

Mia Elliott

Novo

Komentiraj