Mislili ste da se sve razvija odlično… dok se njegove poruke nisu prorijedile

29/12/2020

Zbog ovih se stvari frajeri najčešće ohlade!

Oboje ste bili ultrazaposleni

Ludi radni raspored, poslovna putovanja i hitni neplanirani zadaci mogu sabotirati vezu. Previše vremena prođe između prvih susreta i ona početna iskra počinje se lagano gasiti. Dva tjedana razmaka su pogubna. Emocionalna veza se još nije uspjela stvoriti, a ona je ta koja dalje pokreće stvari.

Mislio je da ste previše za njega

Kod muškaraca osjećaj privlačnosti ovisi o onome što misli da se očekuje od njih – emocionalno, financijski, socijalno.... Ako vi sve to već imate u svom životu, osjetit će se ugroženo i povući će se. Rješenje nije u tome da se vi odreknete svog sjajnog života nego u načinu kojim ćete mu dati do znanja da on može pridonijeti tome, biti dio svega.

Prebrzo ste se zbližili

Ugodan početak priče u kojem vi prespavate kod njega i on kod vas može se činiti romantičnim, ali brzinski prijelaz s flerta na glumljenje bračnog života može ugasiti vatru.

Predugo vam je trebalo da se otvorite

Preskočite zločeste pikanterije i prije nego što spavate zajedno dajte mu ‘sebe’ u kratkim crtama. Spomenite sve što smatrate prekretnicama koje bi mogle utjecati na odnos. Primjerice, da ste jednom živjeli s dečkom. Muškarci koji takve stvari ne saznaju ranije kasnije će se možda osjećati obmanutima i jednostavno otići.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj