Misija zvana stariji frajer

21/04/2017

One tehnike šarmiranja koje će privući pažnju mladog frajera vjerojatno neće biti jednako uspješne kada je u pitanju stariji muškarac...

Mlađi frajeri su obično uzbuđeni oko svega vezanog za seks, od osvajanja, predigre, do samog čna seksa. Međutim, kada dođu u tridesete, traže nešto novo kako bi pobijedili dosadu u krevetu i začinili svoj seks nečim novim. 

Većina frajera u ranim dvadesetima rekla nam je da ih najviše oraspoloži oralni seks, no frajeri u dobi od 30 do 34 godine rekli su da je najbolji način za postizanje erekcije da legnu na vas. Zreliji mškarci shvaćaju da je užitak veći kad ga oboje doživljavaju u isto vrijeme i shvaćaju da ženu neće dovesti do orgazma samo penetracijom.

Iako je samo 23 posto frajera ispod 30 godina otvoreno prema ideji da pokucate na njihova "stražnja vrata", gotovo polovica frajera u svojim tridesetima kaže da bi to moglo biti nezaboravno iskustvo. Oni su opušteniji u svojem tijelu i žele istražiti sva područja. Polako mu masirajte međicu, a ako vam ne prigovori, nastavite polagano svoj put prema straga i priuštite mu neopisiv užitak.

Više od 80 posto frajera u tridesetima reklo je da ih uzbuđuje gledati porniće sa svojim partnericama, što je veliki pomak sa 61 posto u dvadesetima. Stručnjaci smatraju da je razlog za to vjerojatno njihov strah da ćete ih osuđivati ako vam sugeriraju gledanje pornića.

Frajeri u tridesetima su dovoljno sigurni u svoje želje da ih podijele s vama, često kao način da bi zahuktali vašu dugogodišnju vezu. Dakle, ako ste single, znate na koju dobnu skupinu biste trebali obratiti pozornost. Za vaše zadovoljstvo, naravno!

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj