Maštate o seksi avanturi? Sada je pravo vrijeme za nju

19/07/2017

Imajte samo na umu da avanture nisu za svakoga. Čitaj: izbjegavajte ih ako ste lako zaljubljive prirode...

1. Avanture su znatno manje ozbiljne od ljubavnih veza. Prednost avantura je ta što nema pritiska ni sa jedne strane. Možete se dopisivati, ljubakati, seksati, smijati, zabavljati na tisuću i jedan način, bez zamjerki, obaveza i ljubavne drame.

2. Avantura nije ništa čega biste se trebali sramiti. Bilo da ste željni malo pažnje i nježnosti jer se prošle veze jedva sjećate, ili da se jednostavno želite zabaviti, ljubavna avantura je prava stvar za vas. Bitno je samo da odmah definirate stvari i pridržavate se definiranog. Uživajte u ljubovanju bez obaveza dok traje!

3. Budite spremni na pravi ringišpil emocija i uzbuđenja. Naravno da ćete se sa smiješkom na licu prisjećati flerta uz piće, stiskanja na plesnom podiju, šmucanja po romantičnim parkovima, osjećaja bezbrižnosti i leptirića u trbuhu. Bit ćete sretni što se dogodilo. I iako je bilo kratko, bilo je itekako slatko!

4. Avanture bude avanturistički duh na svaki mogući način. Zašto ne povećati sklonost avanturama uopće? I pritom ne mislimo samo na one ljubavne. Jer dok ljubavna avantura traje, nema te avanture na koju nećete biti spremni. Vožnja balonom, istraživanje skrivenih kutaka, i tko zna što sve ne. Kada znamo da nam je vrijeme odbrojeno, spremni smo ga iskoristiti maksimalno dobro!

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj