Ovo su najbolje poze za seks s frajerom koji baš i nije obdaren!

03/05/2021

Veličina je bitna, ali stvarno nije od presudne važnosti. Otkrijte (svojem frajeru) male trikove koji skrivaju veliku snagu.

Jako maleni penisi relativno su rijetka pojava, no bez obzira na to je li penis s kojim imate posla najmanji koji ste vidjeli ikad, ili je samo manji od prosjeka na koji ste navikli, željet ćete iz njegove veličine izvući maksimum. A evo kojim ćete pozama postići upravo to!

Seksi njihaljka

On neka legne na leđa, a vi sjednite na njega. Umjesto strastvenog miješanja i jahanja, nježno se pomičite gore-dolje, lagano vrtite bokovima, trljajte se o njegov penis i njegovu pubičnu kost, što god da vas najviše zadovoljava. Ako je dovoljno velik da je pritom u vama, uživajte, a ako cijelo vrijeme isklizava van, pritisnite ga vaginom i intenzivno se trljajte o njega.

Dvostruko zadovoljstvo

On neka bude na leđima, vi na njemu, on neka lagano raširi noge. Prvo ga stimulirajte rukom, a kada bude potpuno spreman za uklizavanje u vas, u priču uvedite neku seksi igračku, poput malenog vibratora. Igračkom stimulirajte njegov anus, samo obavezno prvo pitajte. Istovremeno, neka i on stimulira vibratorom vaš klitoris i zajedno uživajte u čudima tehnologije.

Začinjeni doggy

Doggy je izvrsna pozicija za frajere s malim penisom jer im ova poza dopušta da budu onoliko duboko unutra koliko god je to moguće. Iskoristite i njegove druge vještine i seks začinite dodatnim zadovoljstvom. Nakon nekoliko sekundi intenzivne penetracije, neka se sagne i oralno vas zadovolji, a vi se prepustite raznim izvorima užitka.

Uska žlica

Lezite se oboje u poziciju žlice, on neka bude iza vas, a vi nogu zabacite preko njegove kako biste ga još više privukli sebi. Inače, ova je poza savršena za analni seks budući da je u njoj najmanja mogućnost da bude bolan. On dobiva još intenzivniji, suženiji osjećaj, a vi dobivate drugo zadovoljstvo. Osim toga, vaš klitoris mu je više nego dostupan pa se slobodno može potruditi dodatno vas stimulirati.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj