Luckaste aplikacije za barenje, prekide, vruće afere i dobru zabavu

17/11/2016

Nekada davno partnere smo upoznavali neposrednom komunikacijom oči u oči. Danas postoje tisuće raznih portala, stranica i aplikacija koje vam olakšavaju potragu. Za vas smo izdvojili najčudnije!

On the Rebound

Postoji li nekoliko osoba koje vas privlače, ali su u vezi, a vi se nadate prekidu te veze, ova je aplikacija kao stvorena za vas. Zahvaljujući Facebook profilima i ovoj aplikaciji, iste ćete sekunde saznati kada je neka donedavno zauzeta osoba postala dostupna. Potpuno bizarno je to što će vam ova aplikacija obznaniti i dostupnost vaših članova obitelji!

Cloud Girlfriend

Ako ste solo i žudite za time da vam netko posvećuje pažnju, obavezno instalirajte ovu aplikaciju. Njome možete stvoriti virtualnog (čitaj: nepostojećeg) partnera koji će po vašem profilu ostavljati ljubavne poruke. Odnedavno je ova aplikacija dosegnula razinu virtualnog sitea za upoznavanje na kojemu možete igrati razne romantične uloge i živjeti svakakve fantazije.  

Ashley Madison

Svakako želimo naglasiti kako ne preporučujemo upotrebu ove aplikacije. Jednostavno smo vas morali informirati o njenom postojanju i sloganu koji nas je fascinirao - ''Život je kratak. Imajte aferu.'' Dakle, ova aplikacija pomaže vam da što neprimjetnije komunicirate s ljubavnikom. Ili ljubavnicima. Svakako se zabrinite ako je pronađete instaliranu na mobitelu vašeg partnera!

Hot or Not

Veoma jednostavna aplikacija koja ljubavnim igrama ne ostavlja puno okolišanja. Zapravo prelazite direktno na stvar. Pregledavajte slike korisnika aplikacije i označite ih kao privlačne ili neprivlačne. Ako taj netko označi i vas kao privlačne, možete se odmah početi dopisivati... Ili nešto više!

Mia Borčić

Novo

Komentiraj