Lov na jednoroge - novi trend na dejting aplikacijama

26/03/2019

Jedina gora stvar od poziva na seks u 2 ujutro od nepoznatog tipa na Tinderu je poziv na seks od nepoznatog tipa na Tinderu i njegove žene

Dok upoznavanje na dejting aplikacijama polako ulazi u mainstream prestaje biti sporno da i takva poznanstva mogu završiti dugim vezama i brakovima.  Ipak, dejting aplikacije su puno češće jednostavan i brz način za pronaći nekoga za seks za jednu noć. Ako zaista tržite partnera na društvenoj mreži, dovoljno su sumorna iskustva kad kliknete s nekim tipom, a onda ispadne da je on htio samo seks iako dijeli s vama uvjerenje da je fenomen retrogradnog Merkura u astrologiji stvaran.

Međutim, u zadnje vrijeme možete nagaziti na još jednu vrstu mine (istina, ovo se češće događa ženama kojima na profilu piše da ih zanimaju i žene, ali nije pravilo) - par koji traži lijepu djevojku za seks u troje.  Takvih je parova oduvijek bilo u svijetu dejting aplikacija, ali u zadnje su vrijeme takve potrage sve popularnije. Stvar je u tome da se ne nazivaju lovom na jednoroge bez razloga, naime slobodna žena koje će pristati na to je mitsko biće, baš kao i jednorog. Čak i ako želi seks u troje, teško da će pristati na to tako da bude seksualna igračka nepoznatog bračnog para.

Lovce na jednoroge nije teško uočiti - to su oni profili gdje je na prvoj fotki samo atraktivna žena ili muškarac, ali ako prolistate fotografije vidjet ćete i fotke njih zajedno (nerijetko kako se ljube).  U svojim biografijama obično pišu stvari kao "Tražimo lijepu i zanimljivu djevojku za zabavu" ili "Par otvorenog uma, željan dalje istraživati svoja tijela traži nekoga s kim će se povezati" . Opisi nikad nisu direktni već će vas natjerati da se pitate žele li oni seks u troje ili da se pridružite nekom kultu. Ako ništa, treba im se priznati da su stvarno predani svom cilju.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj