Zabava bez njega, smijanje šalama drugog frajera i još neke situacije zbog kojih će poludjeti od ljubomore

07/05/2021

Malena doza ljubomore u vezama je uvijek poželjna jer pokazuje da je našem partneru do nas doista stalo. No naglasak je na onoj malenoj dozi.

I dok postoje situacije koje kod većine ljudi izazivaju ljubomoru, postoje i one koje vam možda ne bi pale na pamet, ali izazivaju jednaki učinak. Samo što vam to vaš dragi vjerojatno nikada neće priznati!

Flert s drugim frajerom/frajerima. Čim detektira ovakvo ponašanje, vaš će dragi poželjeti dotičnog gospodina upoznati sa svojom šakom, da to pristojno kažemo. Jedino što frajere izluđuje više od flerta s drugim frajerom, je očigledno petljanje/ljubljenje/pipkanje s drugim frajerom.

Smijanje šalama drugog frajera. Možda ste samo ljubazni, možda vam je jednostavno smiješno nešto što netko priča, no u očima vašeg dragog, smijanje đali drugog frajera otprilike je ravno flertu.

'Ženske večeri'. Ženske večeri su pod navodnim znakovima jer ste vi jedina koja zna da ženska večer doista i znači to što naziv implicira. Za njega, to je izgovor da izađete van i flertujete s drugim frajerima.

Spominjanje imena drugog frajera. Bez prezimena, bez dodatka na temelju kojeg bi se moglo zaključiti o kojem se to 'Ivanu' radi. Ne Ivan s posla, ne Ivan Ivanović, nego prosto 'Ivan'. 'Hahahaha, nećeš vjerovati što je 'IVAN' danas izveo...'

Dopisivanje s drugim frajerom. Ako se njega pita, nemate se vi što dopisivati s bilo kojim drugim frajerom osim njega. Izmijenite li koju šalu putem poruka, elegantno ćete biti svrstani u kategoriju flerta.

Najbolji prijatelj. Bez obzira na to koliko se dugo vi i vaš prijatelj doista poznajete i jeste li doista samo prijatelji, vaš će dragi uvijek biti ljubomoran na njega. Osim ako je gay. Ali ako je vaš dragi ljubomorniji tip frajera nego što je to normalno, mogao bi posumnjati je li vaš bff doista gay. Bez obzira na upoznavanje njegovog 'navodnog' dečka.

Spominjanje bivšega. Flert, petljanje i spominjanje bivšega. Zaboravili smo spomenuti spominjanje bivšega. Osim ako ga ne spominjete u kontekstu ismijavanja i iščuđavanja kako ste uopće mogli biti s njim, kod vašeg ćete dragog spominjanjem bivšega izazvati pozamašnu dozu ljubomore.

Zabava bez njega. Kada odete na zabavu na koju on nije u mogućnosti, znajte da će pucati od ljubomore. Iako vam je rekao da ni u najluđim snovima nema ništa protiv i uz široki osmijeh vam poželio dobru zabavu. U dubini duše vi znate da je to bio kiseli osmijeh.

Dugo ostajanje na poslu. Što imate raditi na poslu tako dugo? Imate li aferu s kolegom? Ili sa šefom? Sigurno imate neku aferu kad se tako sređujete i parfumirate i lickate svaki dan prije posla... Sve su ovo misli koje mu lete kroz glavu sto na sat svaki put kada na poslu ostanete duže nego što on misli da biste trebali.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj