Ljubavni savjeti koje ne lajkamo

19/06/2017

Svi smo ih čuli milijun puta i još nam uvijek nisu jasni...

Prije ili kasnije ćeš upoznati onog pravog. Ne, nemojte dopustiti da se vaš ljubavni život pretvori u vječitu potragu za Onim Pravim. Ne postoji jedan jedini muškarac koji je savršen za vas, već postoje stotine, tisuće, ako ne i milijuni muškaraca koji bi vam bili savršeno kompatibilni partneri. 

Ako se volite, ništa drugo nije važno. Lijepo je kročiti kroz život u romantičnom tonu, no koliko god ljubav bila snažna, samo od nje se nažalost ne živi. Žalosna činjenica je da možete ludo voljeti nekoga tko je potpuno pogrešan izbor za vas iz milijun razloga. A kada vas se ne poštuje, ne cijeni i omalovažava, ljubav nije dovoljna.

Ljubav se ne traži, ljubav nađe vas. Druženje uvijek s jednim te istim ljudima, na jednim te istim mjestima teško da će do vas dovesti potencijalnog partnera. Ne kažemo da nije moguće, ali je svakako puno manje vjerojatno nego kada redovito širite krug svojih interesa i poznanstava. 

Trebaš smanjiti očekivanja. Potpuno je normalno željeti partnera koji će ispunjavati određene kriterije koji su vam izuezno važni, no nije normalno odstupati od svojih želja samo kako ne biste bili sami. Uostalom, sve mi imamo poprilično realne želje i nije da sanjamo o božanstveno građenom milijarderu koji se redovito bavi humanitarnim radom i nekim čudom mašta o istim stvarima kao i vi.

Nedopustivo je da vas vidi u lošem izdanju. Još je davnih dana Marilyn Monroe izjavila jednu jako pametnu - ako muškarac ne može podnijeti tvoje najgore izdanje, onda definitivno ne zaslužuje ono najbolje. A mi se s njom u potpunosti slažemo! Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj