Jesam li s razlogom zabrinuta zbog njegove bivše?

28/12/2021

Čak i kada ju je on prebolio i kada je potpuno zaljubljen u vas, bojite se da bi vam ona mogla uništiti vezu... najvjerojatnije potpuno neopravdano!

Ne uspoređuje vas s njom Koliko često vi njega uspoređujete sa svojim bivšim? Nikad, zar ne? E, pa tako ni on to ne radi jer što je bilo, bilo je. Sad pokraj sebe ima sve što želi.

Rijetko se čuju A i kad se čuju, pričaju samo o površnim stvarima poput posla ili zajedničkih prijatelja. Dosadno. Nije baš da su glavni likovi iz “Bilježnice”.

Spomene je tu i tamo I to tek toliko da vam da do znanja da ništa ne krije od vas, ali ne prečesto da biste se zapitali ima li tu još nečega. Postoji točno određena doza bivših koju možemo podnijeti i on zna gdje je ta granica.

On je odabrao vas Jeste li mu zaprijetili smrću ako ne želi biti s vama? Niste, dakle vaša je veza rezultat i njegove želje.

Sasvim iskreno odgovara na sva pitanja o njoj Čak i na ona na koja ne želite znati odgovor. Većina bivših su obične, normalne osobe i ne žele ponovno uloviti vašeg tipa.

Bivša ne mora biti zla gadura. Zapravo, isto bi o vama mogla pretpostaviti i sadašanja cura vašeg bivšeg.

On savršeno dobro podnosi vašeg bivšeg Zato biste i vi trebali vjerovati njemu kao što on vjeruje vama, inače neće biti lako...

Svi imamo prošlost I to ne mora utjecati na našu budućnost. Naravno, bilo mu je stalo do cura prije vas. I vama je bilo stalo do dečki prije njega. I to je potpuno normalno.

Nemate romantičnih osjećaja prema bivšem Vidite, taj je koncept moguć i ne mora lagati kad vam kaže da je iskra koja ga je vezala uz nju ugasla.

Vi ste prekrasni I nemojte to zaboraviti.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj