Koji rat u krevetu vas dvoje vodite?

17/04/2019

Što kada su vaše navike spavanja dijametralno suprotne?

On ima strogu rutinu, a vi se rijetko držite rasporeda

Rituali prije spavanja nisu rijetkost i neki ljudi bez njih ne mogu na spavanje. Ako ima strogu rutinu, vjerojatno je kod njega tako i inače u životu. Ali sve dok svoje navike ne pokušava nametnuti i vama, gledajte na to s osmijehom kao na nepresušan izvor inspiracije za zadirkivanje.

On ostaje budan puno duže od vas, a vi biste željeli da ide s vama u krevet

On vjerojatno ne podnosi pomisao na gubljenje vremena, a vrijeme koje provede spavajući mogao bi iskoristiti za nešto drugo. U ovom slučaju mogli biste se osjećati zanemareno. Budite iskreni i recite mu kakve su vaše potrebe. Zamolite ga da vam se pridruži dvije večeri u tjednu kako biste se zajedno opustili.

On zaspe čim legne, a vi biste se mazili i razgovarali

Zamolite ga da vam se pridruži u krevetu desetak minuta prije nego što bi inače legao. Razgovarajte o lakim i zabavnim stvarima. Teške teme ostavite za dan.

On je uvijek mrzovoljan kad se probudi, dok ste vi uvijek dobro raspoloženi

Pustite ga u miru dok se ne razbudi i oraspoloži. Preuzmite tu pozitivnu energiju pa zajedno pripremite doručak ili otiđite u šetnju, možda na trčanje.

Redovito vam krade pokrivače

Ne  shvaćajte to osobno – jer ono što radi u snu je nesvjesno. Ako mislite da je zbog toga sebičan, vjerojatno mislite da je to povezano s njegovim ponašanjem tijekom dana i da se na taj način pokazuju pravi problemi. Rješenje je jednostavno - kada vam ukrade pokriva, ukradite ga i vi nazad ili imajte svaki svoj.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj