Kakvu mu poruku šalje vaše rublje?

23/03/2018

Bijeli grudnjak znak je nevinosti, ali i otvorenosti za prijedloge te želje za učenjem!

Znate i sami da gotovo nikada nećete odjenuti ili kupiti rublje koje vam se ne sviđa i za koje nemate osjećaj da ćete se u njemu osjećati dobro. Rublje uvijek pažljivo biramo, a a posebno onda kada je u planu večer s njim. Jeste li se ikada zapitali što mu vaš odabir poručuje?

Gotovo 72 posto žena odlučuje se za boje koje ne odskaču mnogo od boje tijela. Crvena boja gaćica znači da nije sramežljiva, bijela da je spremna za učenje, a ružičasta da ne želi preuzeti glavnu ulogu među plahtama. Sve je više cura koje biraju donje rublje koje vrlo malo sakriva. Boje na kraju spektra, odnosno crvena, narančasta i žuta, stvaraju osjećaj uzbuđenja, a mogu i povećati naš krvni tlak, otkucaje srca te ubrzati disanje.

Maleni grudnjak boje kože pokazuje da je žena čvrsto na zemlji, sigurna je u sebe, opuštena je i ništa ne sakriva. Crveni grudnjak označava energiju i strast. Takva se žena ne srami tražiti ono što želi. Crni grudnjak na ženi okriva snažnu osobu, strastvenu, ali ujedno i suptilnu. Bijeli grudnjak znak je nevinosti, ali i otvorenosti za prijedloge te želje za učenjem!

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj