Kako zapravo stoje stvari s njim?

27/02/2018

Ovo su situacije u kojima bi vaš razum trebao nadvladati vaše srce...

Keže da nije spreman za vezu. I jasno vam to daje do znanja. Možda zaista nije spreman za vezu, a možda nije spreman za vezu s vama. Možda mu se jednostavno ne sviđate na taj način.

Neprestano priča o drugim curama. Dečko koji je zagrijan za neku curu stalno će pričati o njoj, a ne o nekim drugim ženama. Pa ako frendovima stalno priča o njima, možda vam ne želi priznati da mu niste napeti. 

Kaže kako se nema vremena naći s vama, a visi na Facebooku. Znači nije bio zauzet kao što vam je rekao i ne mora završiti poslove koje nije stigao napraviti na vrijeme pa je sve donio doma bla, bla, bla… I baš ga je briga što ćete misliti o tome što se očito zabavlja iako je vama prodao drugu priču.

Na poziv nekada odgovori tek idući dan. Dogovorili ste nešto i zovete ga nekoliko puta da potvrdite stoji li dogovor, a on se ne javlja. Ne šalje čak ni SMS. Planovi propadaju i ostajete kod kuće jer se više niste stigli ni dogovoriti za nešto drugo s frendicama. Dečko kojem je stalo pronaći će način da stupi s vama u kontakt ako se nešto nepredviđeno dogodilo zbog čega mora otkazati dejt.

On zove prvi samo kad je pijan. Uvijek se vi trudite i zovete. Dogovarate izlaske, predlažete nova mjesta i aktivnosti. On nikad, osim ako je popio previše pa vas moli da dođete po njega i odveze ga kući ili jednostavno toliko pijan pa malo kopa po mobitelu i treba mu netko da sluša njegove bljezgarije. To nije dobar znak.

Nikad ga ne možete dobiti na telefon. Svaki put kad ga nazovete javlja se automatska sekretarica. Bit će tu različitih objašnjenja zašto je to tako, ali jedno je sigurno. Onaj kojem je stalo do vas javit će se i kad je gužvi samo kako bi vam rekao da će vas nazvati kasnije kad bude slobodan. U krajnjoj liniji to je pristojno. Ovako tko zna gdje je i zašto se ne može ili ne želi javiti.

Ima tisuću i jedan izgovor zašto se nema vremena naći s vama. Odbijanje svih prijedloga za izlaske, bilo da je u pitanju večera ili odlazak u kino s obrazloženjem da je prezauzet, jasan je znak da nije zainteresiran za vas. Onaj kome je stalo pronaći će nekoliko sati za vas. Ne čekajte dok se njegov krcati raspored prorijedi jer sigurno je u blizini netko tko jedva čeka biti u vašem društvu.

 

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj