Kako vezu učiniti zanimljivijom

19/02/2018

Mi ne prihvaćamo da odgovor na pitanje kakva vam je veza bude ''ok''. Mi želimo da iskre frcaju na sve strane...

Zaboravite na seks! Ne, nismo poludjeli! Doista to mislimo! Ako stalno razmišljate o tome kako se premalo seksate, na seks gledate kao na problem. A to nikako nije zdravo. Umjesto samog seksa, usredotočite se na sve malene aktivnosti i vrijeme u kojem možete razmjenjivati nježnosti. Ljubite se, mazite se i jednostavno što je više moguće uživajte jedno u drugome. A to će dovesti i do seksa! Puno seksa! Vjerujte nam!

Priuštite si nešto! Bilo što! Štogod vas veseli, bilo to seksi rublje, manikura, masaža ili nova haljina. Ne kupujte nešto što trebate, nego nešto što želite. Zašto? Zato što će vam to napumpati samopouzdanje, a višak samopouzdanja znači i rast libida!

Isplanirajte putovanje! Ne morate početi štedjeti za Maldive ili Bora Boru, bit će dovoljno da otputujete bilo gdje, makar i u prvi grad do vašega, makar samo na jednu noć. Bijeg od rutine uvijek je odličan način za poticanje strasti. Iz nepoznatog razloga, čim se maknemo od svakodnevice, puno smo opušteniji i puno otvoreniji za uživanje u svemu, pa tako i seksu i ljubavi!

Dajte šansu seksu kakav niste isprobali do sada! Možete isprobati novu pozu, po prvi puta u seks unijeti igračke, seksi kostimiće ili igranje uloga. Važno je samo da isprobate nešto novo što do sada niste imali naviku. Zašto? Zato što će vam na taj način seks postati jako zanimljiv! I vama i njemu. Upustite se u novu avanturu i otkrijte sve čari koje skriva!

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj