Kako upecati njegovu pažnju?

03/10/2017

Uspjeh je tek par trikova daleko...

Budite maksimalno šarmantni! Privlačnost je univerzalni fenomen i kada je u pitanju osobnost, postoje neke osobine koje su jednako privlačne muškarcima i ženama. Dakle, kad razmišljate o tome kako privući muškarca, razmislite o tome što vas može privući.  Ljude privlače sretni i samopouzdani ljudi. Usredotočite se na to da pokažete svoju sjajnu osobnost, a žalopojke ostavite za frendice.

Neka se osjeća dobro uz vas. Volite kad vam muškarci dijele komplimente? Ni oni nisu imuni na laskanje. Nemojte se bojati dobaciti mu pokoji kompliment o seksi bicepsima, šarmantnom osmijehu ili odličnom smislu za humor. Ako napravi nešto lijepo za vas, časti vas večerom, odveze vas negdje ili vam udijeli kompliment, pokažite mu da cijenite to.

Lov. Iako većina dečki voli lov, potrebno im je malo ohrabrenja. Naravno, to izgleda kao da je muškarac napravio prvi korak, ali zapravo su žene te koje to učine, i to očima. Stručnjak za govor tijela Allan Pease kaže da je potrebno pogledati muškarca najmanje tri puta da bi on to uopće primijetio. Pogledajte u njegovu smjeru i zadržite pogled ne dulje od 20 sekundi, a zatim ponovite. Dodajte i mali osmijeh da ne djelujete preozbiljno.

Nemojte djelovati zastrašujuće. Ako želite da vas pozove van, nastojte mu olakšati. Pazite da vam govor tijela bude topao i prijateljski; izbjegavajte križanje ruku, ramena držite uspravno i budite okrenuti prema njemu.

„Nemojte biti preznatiželjni; zadnja stvar koju trebate pitati muškarca pri upoznavanju je gdje živi, što radi i koji auto vozi. Imam klijenta koji posjeduje Lamborghini, ali uvijek posudi bratov auto kad izlazi s djevojkom prvih nekoliko puta. Većina muškaraca može nanjušiti djevojku koju zanima samo novac kilometrima daleko“.

 

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj