Kako spoj okrenuti u svoju korist

30/06/2015

Možda on ne ostavi najbolji dojam na vas, no evo kako ćete se vi uvući u glavu svakom frajeru kojemu date priliku...

1. Strastvena intonacija. Ako vas pita čime se bavite u životu, najbolje je da izaberete neku temu koja vas u potpunosti ispunjava entuzijazmom, kao na primjer priče o ljetovanju ili zimovanju koje planirate. Pritom će ga posebno zaintrigirati ta strast koju izražavate govoreći o nečemu što vas uzbuđuje, osim toga čak će vam se promijeniti ton i boja glasa. Govorite dovoljno polako, senzualno, tiho i pomalo mazno kako bi upio svaku vašu riječ.

2. Potaknite njegovu maštu. Pokažite mu da ste spontani, to će mu se sigurno svidjeti. Desert prvo isprobajte prstom, protrljajte ramena kao da masirate napete i bolne mišiće i tako iskoristite još jedan trik. Kada on vidi kako se nježno dodirujete, počet će vas zamišljati i u zločestoj akciji, a uzbuđenje će i dalje samo rasti.

3. Govor tijela kao as u rukavu. Ovo su suptilni, zavodnički potezi, koji će probuditi njegov inters u potpunosti. Ako tijekom razgovora nešto želite naglasiti, dotaknite ga po ruci ili koljenu, a istodobno se držite uspravno i gledajte ga izravno u oči, jer na taj način ostavljate snažan dojam samouvjerenosti i samopouzdanja, a tome frajeri teško mogu odoljeti. Osim toga, jednom ga pošteno odmjerite, a nakon toga se nasmiješite, kako biste mu dali do znanja da vam se sviđa.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj