Kako seksualni život učiniti najboljim mogućim

02/05/2017

Prvo i najvažnije što morate zapamtiti je da nitko ne umije čitati misli...

Slobodno recite partneru što vam odgovara i što želite. Nitko ne može čitati tuđe misli, pa tako ni on. Otvoreno mu priznajte što biste voljeli isprobati ili raditi češće.

Opterećeni ste postizanjem orgazma. Što budete pod većim stresom, to ćete ga teže postići. Ključ zadovoljnog seksualnog života leži u seksu tijekom kojega ste opušteni i maksimalno uživate. Nije loša taktika da pokušate češće masturbirati ne biste li otkrili što vam najbolje odogovara.

Obratite pozornost na to koliko mu znače vaše želje i preferencije. Ako on i dalje uporno sebično radi samo ono što je u njegovom interesu, razmislite o traženju novog partnera.

Ne osjećate se dovoljno seksipilno. Kada otkrijete što je uzrok vašem nezadovoljstvu, suočite se s njim i poradite na stvarima zbog kojih ćete se osjećati bolje i seksipilnije. Jer što se budete seksipilnije osjećali, to će i vaša želja za seksom biti snažnija.

Nemate hrabrosti i/ili samopouzdanja za isprobati dirty talk. Dirty talk nije za svakoga, no uspijete li se dovoljno opustiti i skupiti hrabrosti, uvjerit ćete se koliko on podiže raspoloženje i koliko je zapravo zabavan.

Predigri posvećujte dovoljno pažnje jer njezin značaj nije zanemariv. Predigra će vas i partnera dodatno povezati, ojačati vašu intimnost te vas uvesti u seksi raspoloženje. Nemojte zanemarivati njezinu važnost baš kao ni sam čin seksa.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj