Kako rastopiti i najhladnijeg frajera

20/02/2018

Za početak, što god bila vaša želja, jasno mu to dajte do znanja...

1. Kada imate potrebu, zahvalite mu se na neki poseban način. Nemojte mu samo reći "hvala", nego mu objasnite kako je neka njegova gesta djelovala na vas i kakve je osjećaje probudila u vama. Na taj način vaš će se frajer osjećati cijenjeno i imat će vas potrebu još više štititi i biti vam privržen, a i češće pokazati emocije.

2. Vodite računa da provodite dovoljno vremena sami vas dvoje i da se prepustite uživanju jedno u drugome. Kada ste u velikom društvu, na ludom tulumu ili koncertu svjetski poznatog benda, uopće nemate priliku za razgovor. Stoga, svakako organizirajte zajedničke večeri gdje vam nitko neće smetati jer ćete na taj način pojačati osjećaj međusobne bliskosti i povezanosti.

3. Morate jasno i glasno reći sve svoje želje, očekivanja i snove. Ako je vaša najveća želja da se s njim čujete nekoliko puta dnevno, to mu svakako morate naglasiti. Želite li voditi ljubav češće, isprobati nove poze, igračke ili bilo što drugo, samo to recite. Pokažete li inicijativu, itekako će to cijeniti!

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj