Kako prepoznati da veza više nije što je bila? Ovih 5 znakova najglasniji su alarm!

25/06/2019

Možda vam intuicija govori kako su stvari krenulo nizbrdo, ali niste ni sami sigurni. Uz ove znakove, teško da i dalje možete vjerovati da će sve biti u redu...

Oduvijek je bio ambiciozan, ali u posljednje vrijeme ima nevjerojatno previše obaveza. Odnosno, stalno je zauzet, nema vremena, konstantno ga pritišću obaveze, prezauzet je i za vaše društvo. Ako se trudi dobiti povišicu ili bolje radno mjesto, to možemo razumjeti. Ali, ako nastavi kukati i nakon promaknuća, znači da nešto nije u redu.

Nemate osjećaj da vam je potpora i razgovori s njim često su neugodni. Ako se njegova konverzacija svodi na stalno prigovaranje, provokacije i kvocanje, to je znak da nešto nije u redu. Partneri bi se trebali podržavati, pomagati si, razgovarati o mogućim problemima…  

Ne pamtite kada ste posljednji put izašli negdje sami, bez velikog društva. Romantične večere u dvoje, zajednički izleti, vikendi – sve je to palo u zaborav. Želi izaći s vama jedino ako ide cijelo društvo? Znači da ne zna što bi nasamo radio s vama – hm, treba li bilo kakav komentar?!

Tišina između vas sve češće je neugodna. Vaš dragi nije zainteresiran za ono što mu govorite i vidno se dosađuje? To je i više nego očit znak da je postao ravnodušan prema vama. Ako primijetite da se silno trudi da vezu učini zanimljivom, znači da nešto nije u redu. 

Ne pokazuje interes za ljude koji su vam važni. Ako mu nije stalo do vaših dragih prijatelja ili obitelji, velika je vjerojatnost da mu nije stalo do vas. Ako nekog doista volimo, onda se pokušamo svidjeti i njegovoj okolini. Ili ste mu dosadili ili jedino što želi jest zavući vam se povremeno u gaćice. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj