Prati vas doma i nosi parfem? Dijagnoza: On opasno pati za vama!

07/05/2021

Vjerujte nam na riječ!

1. Dodiruje vam dno leđa. Neki ljudi vole fizičku prisnost, neki baš i ne, no provjereno je da frajeri kada se zapale za nas, vrebaju donji dio naših leđa, barem za nježno staviti ruku oko njih.

2. Smije se svim vašim šalama. Ok, možda ste zabavni s odličnim smislom za humor, ali NITKO nema baš toliko dobar smisao za humor!

3. Pokazuje interes za svaku sitnicu vašeg života. Kao npr. zašto ste točno izbrisali svoj Pinterest račun. Koga briga zašto... Osim ako se radi o osobi koja želi biti s vama. Nju je briga!

4. Plaća vam piće. Da je ovo 20. stoljeće, možda bi vam i kupio piće samo zato što je kavalir. Tamo negdje početkom do sredinom stoljeća. No danas, danać ćete piće dobiti samo ako želi biti s vama.

5. Posuđuje vam svoj kaput. Ovo je jedan od onih kavalirskih manira pred izumiranjem, no frajer će vam, ukoliko mu se doista sviđate, bez dvojbe ustupiti svoj kaput.

6. Šalje vam poruke u sitne sate. Budimo realni, nitko nije budan u 3 ujutro samo zato što se pita kako ste vi proveli dan.

7. Lajka sve vaše slike na Instagramu. Ok, ne baš sve sve, ali sve na kojima ste vi, odnosno vaše lice.

8. Namiguje vam. U trenutku kada osjeti da ste se vas dvoje povezali, on neće izustiti niti riječ, ali će vam to dati do znanja namigivanjem.

9. Dodiruje vam nogu prilikom razgovora. Vjerujte nam da to sigurno nije stvar uživljenosti u priču koliko uživljenosti u vaše noge.

10. Dodaje vas na Facebooku. Odmah! Doslovno, čim vas je upoznao, šalje vam friend request. Nema strpljenja pričekati ni da stigne doma.

11. Komentira sitne promjene. On primjećuje da ste pustili nokte, ošišali šiške, nabavili novu torbu, smršavili par kilograma...

12. Gleda u vas. Ali stvarno jako, jako često primjećujete kako vas promatra. Činjenica je da ovo može biti i pomalo creepy.

13. Njegov se parfem osjeti na kilometar. Želi li vas impresionirati, vjerojatno će se okupati u omiljenom parfemu. I onda špricnuti jedno 20 špriceva. I još desetak po odjeći.

14. Pravi se važan. Makar se radilo o sitnicama, krene li vam pričati o svim svojim dostignućima, definitivno se zapalio za vas. Ili to, ili je egocentrični manijak. Ali bez brige, jednostavno ćete uvidjeti razliku.

15. Prati vas doma. Bilo taksijem, bilo pješke, prati vas sve do kućnog praga iako živi na potpuno drugom kraju grada.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj