Kako mu se urezati u sjećanje

16/08/2015

Jednom kada privučete njegovu pažnju i pozove vas na spoj, evo kako ćete tu pažnju i zadržati...

Rasplamsajte njegovu maštu. Pokažite mu da ste spontani, to će mu se sigurno svidjeti, tako što ćete, na primjer, desert prvo probati prstom. Protrljajte ramena, kao da masirate napete i bolne mišiće i tako iskoristite još jedan trik. Kada on vidi kako se nježno dodirujete, počet će vas zamišljati i u zločestoj akciji, a uzbuđenje će i dalje samo rasti.

Pričajte mu tijelom. Koristite suptilne, zavodničke poteze, koji će probuditi njegov interes u potpunosti. Ako tijekom razgovora nešto želite naglasiti, dotaknite ga po ruci ili koljenu, a istodobno se držite uspravno i gledajte ga izravno u oči jer na taj način ostavljate snažan dojam samouvjerenosti i samopouzdanja kojima frajeri teško mogu odoljeti. Osim toga, jednom ga pošteno odmjerite, a nakon toga se nasmiješite, kako biste mu dali do znanja da vam se sviđa.

Zavedite ga govorom. Ako vas pita čime se bavite u životu ili što vas raduje, najbolje je da izaberete nešto što vas u potpunosti ispunjava entuzijazmom, kao na primjer pričanje o ljetovanju ili zimovanju koje planirate. Pritom će ga posebno zaintrigirati ta strast koju izražavate govoreći o nečemu što vas uzbuđuje, a osim toga, čak će vam se promijeniti i ton i boja glasa. Postat će zavodljiviji, naravno, a on tome neće moći odoljeti.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj