Kako izgleda žena koja će većini frajera zavrtjeti glavom?

30/01/2018

E pa jedno je istraživanje dalo zanimljive rezultate...

Za početak, znamo da se o ukusima ne raspravlja i da ne postoji univerzalno pravilo o zakonima privlačnosti. Ipak, nedavno provedeno istraživanje je pokazalo kako određene fizičke karakteristike kod frajera kotiraju puno više nego neke druge. Evo kakve su im to žene najprivlačnije!

Gotovo 60 posto muškaraca odgovorilo je da su im draže tamnokose cure od plavuša. Trećina svih ispitanika, odnosno 33,1 posto smatra da su brinete najatraktivnije, a njih 28,6 posto više voli crnke. 
Muškarci koji padaju na plavuše čine samo 29,5 posto ispitanika, dok su crvenokose najmanje popularne - samo 8,8 posto frajera voli crvenokose. 

Vijest koja će definitivno razveseliti sve one cure koje cijeli život drže dijetu jest činjenica da muškarci ne vole previše mršavice manekenske figure. Većina ispitanika, njih 38,8 posto, smatra da idealne žene nose veličinu 40 i 42. Žene s još izraženijim oblinama nalaze se na drugom mjestu poželjnih, dok su mršavice tek na trećem. 

Kad je u pitanju boja očiju, plava je na prvome mjestu. Čak 40,2 posto ispitanika voli cure s plavim očima. Smeđe su na drugom, a zelene na trećem mjestu.

 

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj