Toliko je malo potrebno da ga dovedete do ludila: Samo mu šapnite prave riječi!

15/11/2021

Tri su riječi posebno učinkovite...

U svakoj se vezi prije ili kasnije dogodi razdoblje ljubavno seksualne suše, monotonije, hladnoće ili dosadne rutine, no, zapravo je jako malo potrebno da biste vatru držali na razini. Da biste rasplamsali vaš seksualni život, dovoljne su samo tri malene riječi. Doista, samo tri! Izjava ''želim te odmah'' pokazala se kao najdjelotvorniji način za podizanje libida. Samo morate savršeno odabrati vrijeme i mjesto kada ćete i gdje te riječi izgovoriti!

Rečenice izrečene izvan konteksta, tj. kada se najmanje očekuju, pravi su okidač muške želje i seksualnog nagona. Kada je muškarac iznenađen, u seksualnom smislu, dolazi do oslobađanja endorfina i neurotransmitora koji utječu na raspoloženje i dovode do stanja potpune seksualne nadraženosti. Ova rečenica neće biti jako djelotvorna ako mu je kažete dok ležite na kauču i gledate televiziju. Da, napalit će ga i seks će se vjerojatno dogoditi, ali to će biti sve.

Ali, ako mu to pak kažete dok recimo, dolazite na sastanak s prijateljima ili u bilo kojoj situaciji kada niste u mogućnosti voditi ljubav, dovest ćete ga do ludila. Upravo činjenica što to želite kada je to nemoguće realizirati, osigurat će da na vas gleda kao na pomalo zločestu djevojku i neće moći iz glave izbiti razne scenarije kada će se i gdje vaša želja realizirati. Kada do seksa napokon dođe, bit će znatno napaljeniji, a samim time će i seks biti vatreniji.

Osim toga, frajeri se u dugogodišnjim vezama često znaju osjećati zapostavljeno i neželjeno pa ako mu šapnete ''želim te odmah'' dok ste okruženi hrpom drugih ljudi, oblit će ga valovi zadovoljstva, strasti i samopouzdanja jer će vaše riječi shvatiti kao jasan znak da je još uvijek tražena roba.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj