Kako frajeri definiraju ljubav

31/12/2017

Ovakvo ponašanje govori puno više od ne dvije riječi...

Redovito vas obasipa intimnim, usputnim poljupcima. Ne mora svaki poljubac biti eksplozija strasti i voditi ka seksu. Ponekad upravo oni maleni, brzi, nespretni, usputni poljupci znače najviše. Možda vaš dragi nije obožavatelj pokazivanja intimnosti, no usputni poljupci u čelo, vrat ili u obraz dok spavate, pokazatelj su da vas iskreno voli.

Vaša mu je sreća najvažnija. Bilo da ste u nekakvoj nevolji, zbog nečega tužni ili jednostavno loše raspoloženi, uvijek se trudi biti vam potpora i ponuditi vam pomoć kako biste se osjećali bolje. Ako je vaš dragi uvijek tu za vas, to je njegov način kako vam poručuje 'volim te'!

Uvijek se trudi dati vam do znanja koliko ste mu u mislima. Šalje li vam poruku ili vas zove čim se ujutro probudi i neposredno prije spavanja, znajte da ste mu cijelo vrijeme u mislima. Ovo je tipični muški pokazatelj koliko razmišlja o vama i koliko vas voli.

Vaša je sreća ispred njegovih želja. Ako vama prepušta odabir restorana, filma ili mjesta za izlazak, to nikako ne znači da je njemu potpuno svejedno i da nije zainteresiran. Dapače, on vam na taj način pokazuje koliko mu je bitno vaše zadovoljstvo. Iliti jednosatvnije rečeno, sretan je čim ste vi sretni!

Obasipa vas sitnim znakovima pažnje. Ako vam vaš dragi često donosi razne sitnice poput omiljenog slatkiša, buketića cvijeća ili nekih namirnica koje ste spomenuli da morate kupiti, znajte da ste osvojili njegovo srce. Maleni znakovi pažnje pokazuju da ste mu često u mislima i da brine o vama, a to je nešto što nikako ne smijete zanemariti.

Ozbiljno pokazuje zanimanje za stvari koje su vama važne. Ide s vama u kazalište iako ga to nimalo ne zanima, hodočasti po dućanima dok vi tražite savršene cipele, čeka s vama jutro u gradu kako biste vi dočekali prve zrake sunca i snimili savršenu fotografiju. Štogod da čini, a što nije nužno nešto što njega zanima, znajte da to čini iz ljubavi prema vama. Da mu nije stalo, odavno bi se on pridružio svojim dečkima uz pivo i nogomet!


Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj