Ako ste umorni od dejtanja na ženski način (sa samo jednim muškarcem) ubacite malo testosterona u svoju taktiku!

27/09/2021

Zaboravite na potragu za onim Pravim i otvorite se za sve opcije!

Muškarci ne ulaze u veze razmišljajući 'Ona je prava' nego 'Ovo je zabavan način za provesti večer'", kaže Kate Taylor, stručnjak za veze na match.com. "Slijedite njihov primjer. Smanjite očekivanja i viđajte se s različitim tipovima muškaraca prije nego što se zaljubite."

Zašto uspijeva ovakav pristup

Raznolikost je začin života pa će vam druženje s raznolikim dečkima pomoći na mnogo načina. Prvo, izgradit ćete samopouzdanje, što znači da ćete biti privlačni još većem broju potencijalnih partnera i time se zaštititi od fokusiranja samo na jednog muškarca. Ako dečko s kojim ste izašli u subotu ne odgovara na vaš SMS, pošaljite poruku zgodnom frajeru iz teretane umjesto da trzate na svaki bip svog mobitela. Viđate li se s više dečki, brzo ćete saznati kakav je tip stvoren za vas i zbog kojih njegovih karakteristike vaše srce brže kuca. A saznat ćete i što vas može natjerati na bijeg da se i ne osvrnete.

Razmišljajte logično

Pazite na raspored izlazaka da slučajno ne biste dogovorili dva dejta za istu večer. Bit ćete pod stresom i time riskirati narušavanje odnosa s dva potencijalna dečka. Savjetujemo da nikad ne izlazite na isto mjesto s dva različita muškarca. Atmosfera vas može zbuniti, a ako popijete koje piće, to će dodatno zbrkati informacije u vašoj memoriji pa biste mogli započeti razgovor o njegovu poslu uvjereni da je on računovođa, dok je u stvari konobar. Konfuziju u toj količini podataka možete izbjeći ako dečkima date nadimke koji ih povezuju s nečim što vole ili čime se bave. Ako Marko voli glazbu, zovite ga Marko DJ. Kako je svakoj ženi važno da svojim izgledom ostavi dobar dojam, zapisujte što ste odjenuli i kakvu ste frizuru imali na kojem dejtu kako outfit ne biste ponovili za dejt s istom osobom.

Pozdravite se s grižnjom savjesti

Nema razloga da se osjećate loše u multidejting situaciji osim ako od prvog susreta niste lagali o svojem solo statusu. Izlasci su zamišljeni da budu neobavezni i zabavni jer da nije tako vi biste bili par od prvog dejta, a znamo što o tome misle muškarci i kako bi se ponašali da je to tako. Ako se viđate s više muškaraca, to jednostavno znači da testirate potencijal romanse kako biste otkrili može li se koja od njih pretvoriti u vezu na duge staze. Ako se ikada pojavi pitanje 'kamo sve ovo ide', objasnit ćete da izlasci nisu ekskluzivno njegovi, ali da se izvrsno zabavljate i da se stvari dobro razvijaju. Ako on nikad ne postavi to pitanje, nema razloga da ga vi izvlačite jer dobre su šanse da on izlazi s drugim ženama.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj