Ovako se kaže 'volim te' u muškom dijelu svemira

25/12/2021

Možda 'volim te' i ne govori toliko često, ali...

1. Maleni znakovi pažnje

Ako vam vaš dragi često donosi razne sitnice poput omiljenog slatkiša, buketića cvijeća ili nekih namirnica koje ste spomenuli da morate kupiti, znajte da ste osvojili njegovo srce. Maleni znakovi pažnje pokazuju da ste mu često u mislima i da brine o vama, a to je nešto što nikako ne smijete zanemariti.

2. Prepušta izbor vama

Ako vama prepušta odabir restorana, filma ili mjesta za izlazak, to nikako ne znači da je njemu potpuno svejedno i da nije zainteresiran. Dapače, on vam na taj način pokazuje koliko mu je bitno vaše zadovoljstvo. Iliti jednosatvnije rečeno, sretan je čim ste vi sretni!

3. Javlja vam se prije spavanja

Šalje li vam poruku ili vas zove čim se ujutro probudi i neposredno prije spavanja, znajte da ste mu cijelo vrijeme u mislima. Ovo je tipični muški pokazatelj koliko razmišlja o vama i koliko vas voli.

4. Pokazuje zanimanje za vaše interese

Ide s vama u kazalište iako ga to nimalo ne zanima, hodočasti po dućanima dok vi tražite savršene cipele, čeka s vama jutro u gradu kako biste vi dočekali prve zrake sunca i snimili savršenu fotografiju. Štogod da čini, a što nije nužno nešto što njega zanima, znajte da to čini iz ljubavi prema vama. Da mu nije stalo, odavno bi se on pridružio svojim dečkima uz pivo i nogomet!

5. Poklanja vam malene poljupce

Ne mora svaki poljubac biti eksplozija strasti i voditi ka seksu. Ponekad upravo oni maleni, brzi, nespretni, usputni poljupci znače najviše. Možda vaš dragi nije obožavatelj pokazivanja intimnosti, no usputni poljupci u čelo, vrat ili u obraz dok spavate, pokazatelj su da vas iskreno voli.

6. Brine se o vama

Bilo da ste u nekakvoj nevolji, zbog nečega tužni ili jednostavno loše raspoloženi, uvijek se trudi biti vam potpora i ponuditi vam pomoć kako biste se osjećali bolje. Ako je vaš dragi uvijek tu za vas, to je njegov način kako vam poručuje 'volim te'!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj