Kako da online dejtanje (jednog dana) dovede do pravog dejta!

25/03/2020

Što pali, a što hladi?

1. Frajeri kod dopisivanja preferiraju duže poruke pa tako imate 40% veće šanse za odgovor ako je vaša poruka duža od na primjer tweeta (140 znakova).

2. Vjerojatnost da ćete od frajera dobiti odgovor znatno je veća ako vi prvi pošaljete poruku njemu. A ako još k tome spomenete izlazak, odlazak na kavu ili večeru, šanse za odgovor rastu za dodatnih 73%.

3. Najviše online dejtanja iliti zavođenja događa se u vrijeme između Božića i Valentinova, a statistika kaže kako je najpopularniji dan za ovakve aktivnosti 5. siječnja.

4. Da online dejtanje nije rezervirano samo za nas obične ljude, potvrđuju priznanja Adele, Ashtona Kutchera, Joan Rivers, Jenny McCarthy, Orlanda Blooma i Britney Spears, koji su se svi odreda upustili u online romantične izlete.

5. Šanse za odgovor ovise o najnevjerojatnijim stvarima, a najbolji primjer za to su statistički podaci koji progovaraju o porukama koji sadrže smajlije, ali ne one iz emoji galerije. Pa tako ako pošaljete smajlija s nosom :-) imate 66% veće šanse za dobiti odgovor nego ako je vaš smajli bez nosa :)

6. Dejtanje isključivo putem aplikacija i stranica bez dejtanja u stvarnom životu nije tako neobično kao što mislite. Dapače, istraživanja su pokazala da čak jedna trećina korisnika platformi za upoznavanje nije nikada izašla na spoj s osobom s kojom se dopisivala.

7. Dobre vibracije itekako može ubiti loša gramatika i pravopis, i to kod oba spola. Čak 43% ispitanika jezične 'nezgode' smatra velikim minusom.

8. Kada su profilne slike u pitanju, 84% ljudi voli kao profilnu sliku vidjeti selfie, dok im formalne fotografije baš i nisu zanimljive.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj