Kada vas bivši uzme na pik

22/02/2018

Koji su točno motivi njegovog ponovnog javljanja...

1. Odbija prihvatiti činjenicu da ste vas dvoje gotova priča. Poslije svakog prekida, svaka žena bude povrijeđena i teško se nosi s tim prijelomnim trenutkom u životu. Ipak ubrzo skuplja svu hrabrost i odlučuje nastaviti dalje. Kada shvati da je kraj, ona definitivno stavlja točku i počinje biti dostupna za druge muškarce. To je jasan znak da je nastavila dalje. Muškarci se često mnogo kasnije osvijeste i shvaćaju vašu vrijednost - i to da ste nazamjenljivi. Iz tog razloga se javljaju želeći dobiti još jednu šansu.

2. Boli ga što nije više u fokusu vašeg života. Kada vas počnu špijunirati i kopkati po vašim profilima i kada shvate da uživate u životu, oni žele poremetiti vašu sreću i zadovoljstvo. Oni ne mogu prihvatiti činjenicu da ste sada otvoreni za nove mogućnosti i poznanstva - i da ih netko može potencijalno zamijeniti. Obično sve žene nakon prekida uspijevaju bolje vidjeti realnu situaciju u vezi i shvaćaju da su zaslužile nešto mnogo bolje. Muškarca koji će ih činiti sretnom i koji će cijeniti svu posebnost koju ona posjeduje. Čim prije to žena shvati, bivši više nije u centru interesa. To znači da je skinut s vrha pijedestala. Znajući to, on se želi vratiti po svoje.

3. Ne može podnijeti što više nije dio vašeg života. Muškarci obično smatraju da nijedna žena ne može tako lako krenuti i nastaviti dalje. Kada primijete da je malo kasno za pomirenje, obavezno se javljaju. Pogotovo nakon što ste ga izbrisali s društvenih mreža, muškarac će se osjećati zapostavljeno i zaboravljeno jer ne čini dio vašeg života - pa ni na internetu. Tada obično shvaćaju da život ide dalje i da su imali svoju šansu.

4. Shvatio je da vrijedite više od njegove nove izabranice. Kako vrijeme prolazi, muškarci uviđaju da druga osoba koju su izabrali nakon vas nije ono što su zamišljali. Nakon ljubavnog zanosa koji obično kratko traje, oni bolje uviđaju realnost. Kada se probude, počinju vas zvati, ispričavaju se i žele novu šansu. Očito, sve žene se u tom trenutku osjećaju bijesno jer ih je on pokušao zamijeniti drugom. Naravno, on više na zaslužuje vaš trud, energiju i vrijeme, ali budimo realni, oboje ste pravili pogreške.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj