Kada te uhvati panika zbog 30. i toga što još uvijek nisi udana, samo duboko udahni i nabaci osmijeh od uha do uha!

24/06/2019

Žene na pragu tridesetih obuzme potreba za domom, karijerom i ljubavlju. I kako njihove prijateljice pronalaze muževe, panika postaje još intenzivnija...

Potpuno je prirodno da želite upoznati savršenog muškarca, ali činjenica je kako ne možete uživati u životnim radostima kada ste pod pritiskom zbog upoznavanja "onog pravog". Kako u svemu tome pronaći trunku optimizma? Čitajte dalje!

Ne dopustite negativnim mislima da vode glavnu riječ. Čak i sa novootkrivenom autonomijom u životu se pojavljuju sitnice zbog kojih postoji opasnost da skrenete s kursa. Možda se još jedna od vaših prijateljica zaručila ili su početni leptirići za novog muškarca u vašem životu nekuda odletjeli. Normalno je da nas sve ponekad muče ovakve brige, ali važno je da ostanete čvrsti i da vas to ne preuzme. Pronađite svoj trik za zaustavljanje negativnih misli. Doslovno se uštipnite ako je potrebno. Samosažaljevanje je takvo gubljenje vremena!

Pomozite sami sebi povećati si šanse! Sada kada ste određeni teret zbacili s leđa budite aktivni u potrazi za osobom s kojom ćete biti sretni. Samo da raščistimo kako aktivni znači puno izlaziti, prihvaćati pozive za izlazak i zaista se zabavljati sudjelujući u tim različitim stvarima. To ne znači uključivanje radara i reagiranje samo na potencijalne partnere. Bit je u preuzimanju kontrole što donosi dobar osjećaj i stavlja vas u poziciju gdje su vam veće mogućnosti. Bit je i u tome da izvućete najbolje iz svake situacije. Kada upoznate nekoga, klonite se razmišljanja 'Je li on onaj pravi?' Ako ste pod tolikim stresom oko tog pitanja i razmišljanja čeka li vas zajednička budućnost ubit ćete svu zabavu koju vam nose trenuci s njima. Probajte se zabavljati uz svakoga koga upoznate. Pa što ako on nije vaša srodna duša? Do tog zaključka ćete već doći, ali usput zašto ne biste probali uživati u njegovom briljantnom smislu za humor i novim jelima u restoranu u koji vas je izveo? Uvijek se možete praviti da vas zanima što govori dok čekirate prezgodnog

Imajte vjere da će sve doći na svoje. Možda se već osjećate jadno jer potencijalnog partnera nema na vidiku i sami ste sebi isprali mozak razmišljajući kako ćete na večere s prijateljima zauvijek odlaziti solo. Ali, ako imate prijatelje, to samo znači da se ljudima sviđate i da ste socijalna osoba. Kada uspijete povjerovati i počnete se nadati da ćete s vremenom upoznati nekoga, bilo to danas, sutra ili sljedeći mjesec... opustit ćete se. Znate u čemu je kvaka? Upravo opušteni stav privlači frajere. Muškarci ne vole očaj, ali će voljeti ženu kojoj je ugodno u vlastitoj koži.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj