Kada ni sami ne vjerujete u onu 'ma nas dvoje smo samo prijatelji'

28/02/2020

Voli li te zaista samo kao prijateljicu ili ipak želi nešto više? Naučite prepoznati sve znakove!

1. Ljubomoran je na druge muškarce. Tvrdi da za tebe želi samo najbolje, ali za tebe nijedan drugi muškarac nije dovoljno dobar. Možda zato što on je?

2. Šalje ti poruke tijekom dana. Muškarci nisu ludi za slanjem poruka, pa čak niti započinjanjem ikakvih razgovora bez dobrog povoda pa, ukoliko šalje poruke u kojima želi znati kako si, postoji mogućnost da mu se sviđaš ipak malo više od prijateljice.

3. Traži razloge da ti se približi. Hvata svaku priliku za pusu u obraz, zagrljaj ili ti se u šali prikrada iza leđa. Drugim riječima, traži razloge za fizički kontakt.

4.  Zadirkuje te. Kada ti je mama u osnovnoj školi rekla da se dečku koji te vuče za kosu sigurno sviđaš, nije se šalila. Naime, oni imaju potrebu bacati fore ili pronalaziti načine da te živciraju, na taj način privlačeći tvoju pozornost.

5. Tvoje je rame za plakanje (i smijeh). Prijatelji bi trebali biti uz tebe kad ti trebaju, ali on će uvijek biti tu kad ti zatreba. Neće propustiti priliku da se vidite, a kad se ne možete vidjeti, pronaći će druge načine da bude uz tebe.

6. Primijećuje stvari koje drugi muškarci ne primijećuju. Nova frizura ili haljina neće mu promaknuti, a možda će vas zbog neke promjene i zadirkivati (rekli smo vam, oni to rade), ali činjenica da uopće primijećuje svaki detalj na tebi poprilično je siguran znak da si jedina za njega.

7. Uvijek je na tvojoj strani. On vas smije zadirkivati, ali primijeti li da to radi netko drugi, neće previše oklijevati u tvojoj obrani.

8. Trudi se dijeliti tvoje interese. Otišao je s vama u kino na sve romantične komedije i srcedrapateljne ljubavne drame koje ste poželjeli odgledati. Je li potrebno reći išta više?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj